USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні відкрили перший бізнес-інкубатор для підприємців*

21 Вересня 2016 15:00
Перший бізнес-інкубатор, який допоможе розпочати або розвивати свій бізнес, маючи тільки бажання та ідеї, відкрився в Україні. Вирощувати малий бізнес будуть в рамках національної програми «Країна підприємців», а підготовкою нового покоління підприємців займуться досвідчені бізнес-тренери, ментори і банкіри.

«Завдання інкубатора - не тільки дати підприємцям-початківцям розуміння основи ведення бізнесу і підтримати морально. Ми будемо працювати над запуском реального бізнесу «під ключ», незалежно від того, що це буде - виробництво, послуги або торгівля», - говорить керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. - На відміну від багатьох інших проектів, які надихають не менше, у нас є унікальні можливості просування і фінансування для підприємців».

Щоб стати учасником інкубаторів, достатньо заповнити анкету, в якій необхідно розповісти про ідею свого майбутнього або діючого бізнесу і шляхи його розвитку. Найперспективніші з точки зору експертів проекту ідеї будуть відібрані для «вирощування» реального бізнесу. Відбір заявок в бізнес-інкубатор завершиться 15 жовтня, а фіналістів відбіркового туру оголосять під час масштабного бізнес-форуму «Країни підприємців» в Києві.

Двадцять фіналістів проекту отримають можливість навчатися підприємництву і продажу за спеціальною програмою Prometeus, а також матимуть підтримку фахівців і бізнес-тренерів з усіх питань організації та планування своєї справи, системи продажів, бухгалтерії та юридичних аспектів. Найуспішніші учасники бізнес-інкубатора отримають фінансову і організаційну підтримку від ініціатора програми «Країна підприємців» ПриватБанку.

Крім того, для всіх учасників відбіркового туру інкубатора, а також для клієнтів, які вже зареєструвалися на порталі програми, будуть доступні безкоштовні програми онлайн навчання з питань, які стосуються ведення бізнесу, підготовлені Prometeus і ПриватБанком.

Національна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», ініціатором якої став ПриватБанк, дозволить в найближчі роки створити понад мільйон нових робочих місць і підняти українську економіку. Перш за все, «Країна підприємців» допоможе всім охочим почати свою справу, а чинним підприємцям залучати доступні мікрокредити і користуватися безкоштовними консультаціями і допомогою фахівців. Інтернет портал програми kub.pb.ua і цілодобовий сервіс підтримки дадуть всім підприємцям, самозайнятою бізнесменам, людям, які хочуть створити власну справу, нові інструменти для відкриття і розширення своєї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus