USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Атаки в Афганістані: від вибуху бомби загинули люди, також застрелили прокурора

13 Грудня 2020 20:58
Напередодні столицю Афганістану накрив шквал мінометних обстрілів. Крім цього, на півночі міста вибухнула бомба, прикріплена до бронеавтомобіля.

Щонайменше 3 людей загинули внаслідок атак 12-13 грудня, про це повідомляє 24 канал.

Місцеві правоохоронці зазначили, що через серію мінометних обстрілів помер цивільний, інший отримав поранення. Вибух бомби забрав життя двох, ще двоє постраждали.
Бомба була прикріплена до автомобіля
Кілька атак забрали життя у людей в столиці Афганістану


Крім цього, заявив представник поліції Фердаус Фарамарц, у східному Кабулі застрелили державного прокурора. Це сталося тоді, коли він добирався до свого офісу.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальність за скоєні напади. Зауважимо, що про причетність до атак, скоєних раніше у Кабулі, заявляла "Ісламська держава".

Загибель цивільних на півдні країни

У неділю, 13 грудня, на півдні провінції Кандагар таліби стверджували, що під час авіаудару урядові сили вбили щонайменше 13 мирних жителів району Аргандаб.

Представник губернатора провінції заперечив, що за вибухом стоять урядові сили. Але заявив, що 7 цивільних загинули, коли бойовики "Талібану" випадково запустили бомбу напередодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
І там теж Показати IP 14 Грудня 2020 09:51
Прокурор не людина?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus