USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аукціон щодо продажу луцького аеропорту може відбутися у жовтні

7 Вересня 2009 11:56

Під час сесії обласної ради, яка відбудеться 18 вересня, планують внести зміни до деяких нормативних документів щодо проведення аукціону про продаж луцького аеропорту. Наразі є 4 потенційних інвесторів. Про це 7 вересня у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим.
 
Прийнято рішення обласної ради про продаж аеропорту на аукціоні. Наразі є 2 українських та 2 іноземних інвесторів, – розповів Василь Байцим. Хто з них вирішить брати участь в аукціоні – покаже сам аукціон, – додав він. За словами заступника губернатора, є певні нюанси з приводу уточнення процедури аукціону.
 
«Так як власником пакету є обласна рада, то вона наразі робить усе, аби в межах закону в швидкі терміни організувати цей аукціон. Жоден з інвесторів не зацікавлений, щоб були якість порушення», – зауважив пан Байцим.
 
За його словами, треба внести зміни до деяких нормативних документів щодо проведення аукціону. «Аукціонний центр вийшов з пропозицією до голови ОДА, щоб ці зміни були внесені на сесії облради 18 вересня. Вони стосуються технічних моментів затвердження певних положень», – розповів заступник голови облдержадміністрації. Опісля цього на проведення аукціону дається 30 днів. «Є всі шанси провести його у жовтні», – зазначив пан Байцим. «Бізнесу потрібен аеропорт», – впевнений чиновник.
 
Також заступник губернатора розповів, що цьогоріч з державного бюджету виділено 1 мільйон 900 тисяч гривень на реконструкцію і ремонт смуги власне самого аеродрому.
 
У жовтні 2009-го експерти УЕФА побувають у всіх аеропортах, в тому числі й на луцькому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus