USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аваков відкриє інформацію про вбивства на Майдані та загибель Сашка Білого

31 Березня 2014 09:16
У четвер, 3 квітня, голова МВС Арсен Аваков має намір надати проміжний звіт про розслідування справи про масові вбивства в ході протестних акцій в центрі Києва.

Про це Аваков заявив на своїй сторінці в Facebook, - повідомляє "Українська правда".

"У четвер, вважаю, будемо мати можливість з Генпрокурором і главою СБУ надати проміжний звіт про розслідування справи про масові вбивства. Покажемо і розповімо те, що не зашкодить процесу подальшого слідства. У тому числі - відкриємо інформацію і про затриманих підозрюваних", - заявив Аваков.

За його словами, затримані - "як зі складу правоохоронних органів, так і зі складу організованих кримінальних банд".

Також Аваков згадав про справу Сергія Курченка.

"Вилучені МВС нафтопродукти в рамках розслідування махінацій компаній, які пов'язують з Курченко: процес слідства та виявлення активів – бензин, солярка, мазут, нафта - йде вглиб. У рамках справи нафтопродуктів по всій країні вилучено під 100 тисяч тонн. І судячи з усього, ще далеко не фініш", - зазначив глава МВС.

За його словами, МВС має намір до 2 квітня підготувати проект постанови Кабінету міністрів, яким пропонується "продати все вилучене - пустити бензин в роботу, а арешт вже накласти на виручені гроші, розміщені в Нацбанку".

"Потім на підставі цього звернемося до суду - і зможемо віддати бензин в "народне господарство", - зазначив Аваков.

Також він повідомив, що в рамках цієї ж справи "зафіксували схему передачу Одеського НПЗ від компанії Курченко на користь одного з російських банків".

"Приступаємо до викриття шахрайства в рамках формальної процедури, щоб повернути власність заводу Україні", - заявив Аваков.

При цьому він запевнив, що "в найближчі 2 дні завершиться службове розслідування щодо інциденту під час затримання і загибелі Олександра Музичка (Сашка Білого).

"Усі матеріали і висновки будуть повністю доступні і опубліковані. В рамках встановленої законом процедури, свою перевірку проводить Генпрокуратура", - заявив глава МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 09:34
Він відкриє те що йому захочеться, бо сам один з лідерів опозиції, та і взагалі в Європі б цих "мирних" протестуючих з обрізами давно б як не розстріляли, так порозасжували по тюрьмам.
Крымчанин Показати IP 31 Березня 2014 09:41
Авакова зажали в тиски, щас будет результат демонстрировать.. а что - ни сидеть неохота, ни на растерзание толпы.. лишь бы доказательно факты предоставлял, что вряд ли получится за считанные дни.
Антон Показати IP 31 Березня 2014 10:10
Що,що! А лапшу чіпляти у нас вміють! Кому той звіт потрібний. Людині зарплату треба нормальну....і засіб на гідне існування! Подивіться як пішли ціни.. Люди стали в рази бідніші... БРЕХУНИ!!!!
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 11:11
А звітність через фесбук іде щоб штатам легше читати було?
Українець Показати IP 31 Березня 2014 11:57
В якій нормальній країні міністр МВС буде звітувати перед бандюганами? ЖАХ!!!!!!!!!!!
око Показати IP 31 Березня 2014 13:59
Да там нікому з "цієї" влади, власне, не можна вірити, а у Києві з більш-менш осудних один - Дарт Вейдер!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus