USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аваков вимагає розібратися з польотом Бойка і Медведчука в Москву

27 Березня 2019 17:21
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання Кабінету міністрів запитав, на якій підставі нардеп Юрій Бойко і політик Віктор Медведчук здійснили політ у Російську Федерацію і хто їм це дозволив.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Аваков нагадав, що політ був здійснений 22 березня, зазначивши, що українське законодавство забороняє авіаційне сполучення з РФ.

«Чому так сталося, що в порушення закону України, українських санкцій щодо заборони авіасполучення з РФ ми мали 22.03 переліт пана Бойка, спрямований з аеропорту Київ (Жуляни) - Москва о 12.50 і Москва - Київ (Жуляни) в 23.18. Ми всі знаємо, які переговори вів пан Бойко в Москві – антиукраїнські», - сказав Аваков.

Аваков уточнив, що політ здійснили Бойко, Медведчук, Козак та інші.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Державіаслужбі та Держприкордонслужбі перевірити, чи були порушені закони України під час вильоту Бойка і Медведчука в Москву.

Нардеп Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці також поцікавився, хто ж той високопосадовець, який дозволив прямі перельоти Бойку та Медведчуку в Росію, враховуючи, що це не Прем'єр-міністр і не жоден з міністрів.

Нагадаємо, з жовтня 2015 року діє заборона на здійснення повітряного сполучення російськими авіакомпаніями і літаками з російською реєстрацією.

З тих пір усі літаки, у тому числі приватні, які прямують з Києва до Москви чи у зворотньому напрямку, повинні робити зупинку на території інших країн, зазвичай у Білорусі.

Однак, як йшлося в розслідуванні у 2016 році, борт Медведчука зареєстрований в Арубі (Нідерланди), а тому заборона на нього не поширюється. Таким чином, літак Медведчука — єдиний, якому влада обох країн дозволяє перетинати українсько-російський кордон напряму.

ЧИТАТИ ЩЕ: «МОСКВА – КИЇВ»: СПЕЦБОРТ ДЛЯ МЕДВЕДЧУКА. РОЗСЛІДУВАННЯ

Тоді прес-служба Медведчука повідомила, що дозвіл на прямий переліт в Росію в порядку виключення йому надали «компетентні органи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тор Показати IP 27 Березня 2019 20:30
Збити літачок з зрадниками і проблема вирішиться сама собою. А якби на борту був би сам п.о. порошенко я б відзначав би цю подію тиждень. Ото було б свято!!!!!!!!
777 Показати IP 27 Березня 2019 22:21
смотри авакян,чтоб с тобой не разобрались после выборов....как с кравченко например.
Я Показати IP 28 Березня 2019 06:24
авакяну засліпило на офшори потрошенка і кодла в Панамі, Кіпрі та інших місцях.. а тут прозрів - побачив літачок в РФ.. козлота *******
анон Показати IP 28 Березня 2019 10:36
якби газ зробили б дешевший нехай з ким хоч домовляються. бо тяжко платити на зарплату- такі високі комунальні . а їсти, а одяг, взуття. і так один секонд хенд. І не дай Боже захворіти .це просто жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus