USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Авакова звинуватили у зв’язках з російським криміналом. РОЗСЛІДУВАННЯ

9 Жовтня 2016 14:37
Журналісти "Дорожнього контролю" провели журналістське розслідування, в результаті якого знайшли зв’язки між депутатом Верховної Ради В’ячеславом Константиновським та "Сонцевським" кримінальним угрупуванням, - пише Корупція.Інфо.

Журналісти взяли інтерв’ю у кримінального авторитета Леоніда Ройтмана ("Льоня Длінний"), який зараз проживає у США. З його слів, Константиновський тісно пов’язаний з російським криміналом. За твердженням Ройтмана, діловим партнером нардепа Константиновського є один з лідерів "Сонцевського" бандитського угрупування, соратник президента РФ Володимира Путіна, Андрій Скоч. В цьому ж розслідуванні сам Константиновський зізнається, що давно знає і товаришує зі Скочем.

Леонід Ройтман також запевняє, що з російським кримінальним угрупуванням пов’язаний і глава МВС Арсен Аваков.

"Константиновського і Авакова пов’язують "сонцевські", зокрема Семен Могілевич", – каже колишній кримінальний авторитет.

Журналістам "Дорожнього контролю" Ройтман розповів, що зараз в МВС використовують схему, яку винайшли ще в 90-ті. Бойовиків кримінальних угруповань оформлюють, як працівників МВС та видають їм зброю.

"В 96-му році ми оформлювали своїх бойовиків в спецпідрозділ "Титан", для того щоб вони отримували міліцейську форму і носили зброю. Те ж саме зараз робить В’ячеслав Константиновський, оформлюючи бойовиків в батальйони, для того, щоб Аваков нагороджував їх іменною зброєю", – стверджує Ройтман.

У матеріалах кримінальної справи проти Ройтмана американська прокуратура офіційно визнає, що депутат від "Народного фронту" В’ячеслав Константиновський був членом злочинного угрупування. Журналісти припускають, що американське ФБР може заарештувати Константиновського.

Детальніше - на відео:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а ви Показати IP 9 Жовтня 2016 15:49
шо думали що на крові мають прийти до влади святі отці
свідомий Показати IP 9 Жовтня 2016 18:59
Я ще під час майдану говорив що команда Януковича це колишні завгоспи що звикли щось списувати наліво але і з людьми рахуватись а організатори майдану це переважно вбивці розбійники і рекетири з 90-тих які не одному утюги на груди ставили і ногті виривали. Візьміть будь кого з них і копніть поглибше і там таке поспливає що волосся дибом стане це вам не покійний викладач Чечетов чи керівник шахти Рибак Візьміть того ж Кличка з бригади Савлохова ходив під Бакаєм який зараз в Москві просував по спорту покійний Рибка який жив сім років в Іспанії і як тільки приїхав до Києва відразу був розстріляний біля спортивного центру у 2009 і якому Кличко за дивним збігом обставин був винен серйозну суму за протекцію в Печерський райвідділ відразу після вбивства тоді ще приїхав нині теж покійний Дєдушка Хасан і таких екземплярів у нинішній владі безліч за що безмежно вдячний продажним щеневмерликам-стрибунам гарну владу ви на крові принесли українському народові ще вас не одне покоління "згадає" вас незлим тихим
Свідомому до свідомий Показати IP 12 Жовтня 2016 23:10
Краще не скажеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus