USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Аварія в центрі Луцька: жінка «кинулася» під колеса. ВІДЕО

26 Травня 2014 12:15
Лучанка отримала травму ноги та розбила голову в результаті ДТП, яка сталась на вулиці Винниченка.

Пригода трапилась об 11:23. Як розповідають очевидці, жінка намагалась перебігти дорогу в недозволеному місці, перед зупинкою «Університет ім. Лесі України». Але, вочевидь, не помітивши що дорогою рухається автівка, вийшла на проїжджу частину, в результаті чого отримала удар в ногу. В результаті цього вона впала і серйозно пошкодила голову, вдарившись об бордюр.

Водій автомобіля Ford Escort, який здійснив наїзд, каже, що намагався уникнути аварії як міг: «Я їхав зі швидкістю десь 30-40 км/год. Бачу, жінка приготувалась переходити дорогу. І раптом вона ступила на дорогу. Я відразу вдарив по гальмах, але було вже пізно».

Очевидці ДТП і водій відразу викликали швидку допомогу та вирішили надати постраждалій першу допомогу, оскільки в жінки розпочалась сильна кровотеча з рани на голові. Зауважимо, що карета «швидкої», яка проїжджала поруч, на заклики перехожих, не зупинилась. Хоча, не помітити закривавлену жінку було важко.

За станом на 11:30 на місце ДТП прибула інша карета «швидкої». Постраждалу госпіталізували, про серйозність травм поки невідомо.

Нагадаємо, що рух по вулиці Винниченка у напрямку центра міста дозволений лише громадському транспорту. Проте, забороною часто нехтують водії:

«Мені по роботі потрібно сюди, і із-за цього й поїхав під знак», - пояснив водій.

Також очевидцям аварії вдалось зняти на відео момент ДТП. Пані Наталя, яка в той час проїжджала поруч, надала Інформаційному агентству Волинські Новини зйомку відеореєстратора. Також редакція видання надала відеоролик працівникам ДАІ, які саме працюють на місці ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
123 Показати IP 26 Травня 2014 12:41
по-моєму водій поїхав під знак!!! навіть якщо виїжджав зі стоянки біля кадастру.
лучанин Показати IP 26 Травня 2014 12:43
буде знати тепер що дорогу потрібно переходити на пішоходному переході
456 Показати IP 26 Травня 2014 12:44
Я думаю це була Тимошенко, після оприлюднення результатів виборів!
Олександр Показати IP 26 Травня 2014 14:37
Як приємно, коли люди один одного підтримують
там рух дозволено ті Показати IP 26 Травня 2014 15:05
Якби водій на знак не поїхав, а дотримався б правил дорожнього руху то не мав би цього головняка.
Реаліст до там рух дозволено ті Показати IP 26 Травня 2014 15:25
А якби наші пішоходи не думали що вони завжди праві а водії ні то взагалі було б чудово і ходити і їздити... Вина обох учасників, він поїхав, вона пішла. А так у нас зараз водієві ДАІ мозги та гаманець виймуть.
Анонім до там рух дозволено ті Показати IP 26 Травня 2014 16:53
Що поїхав на знак, то цього не видно, але велика сила думки))) А те що тітонці не захотілося пройти 20 м до переходу, то це факт. Більшість свого часу я пішохід, але також являюся водієм. Повірти з досвіду, взаємоповаги не вистарчає ні з одної ні з іншої сторони, а деякі піші друзі поводять себе як коти, бо думають що у них 9-ть життів))) Приклд з життя, їде скора з увімкненими проблисковими і сереною, а купа людей іде на пішохідний - бо думають що вони праві))) Пора проводити флешмоби з правил дорожнього руху)))
Катя Показати IP 26 Травня 2014 16:47
2 метри пройти і перехід... давайте всі будемо перебігати де бачимо і винити водіїв
Вячеслав Показати IP 26 Травня 2014 18:41
В того їздюка мозгів нема.Він збив жінку, коли кировані колеса "ішли" юзом,вивернутими в сторону уникнення удару,а авто рухалось прямолінійно.Це е основна помилка чайників
Анонім до Вячеслав Показати IP 26 Травня 2014 21:59
коментар було видалено
111 до Вячеслав Показати IP 27 Травня 2014 06:53
та курка очі роззявила на маршрутку, щоб не попасти їй під колеса. Напевно маршрутка була вже дуже близько, якщо вона не глянула на іншу смугу. Нічого, тепер 20 метрів лишніх до переходу буде чемненько топати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus