USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Аварійна ситуація в мережах: чому значна частина Луцька залишилась без електроенергії

16 Грудня 2022 14:35
Внаслідок аварійної ситуації в мережах у Луцьку частково без електропостачання залишилися райони Вишкова та Теремного, 33-й, 40-й, 55-й мікрорайони, просп. Відродження, вул. Грушевського та прилеглі.

Про це повідомили у «Волиньобленерго».

Служби «Волиньобленерго» працюють над якнайшвидшим відновленням електропостачання споживачів.

«Просимо лучан зберігати спокій, не поширювати неперевірену інформацію та підтримувати один одного», – зазначають у Волиньобленерго.

У період воєнного стану інформація про проведення робіт є інформацією із обмеженим доступом згідно Постанови НКРЕКП «Щодо захисту інформації, яка в умовах воєнного стану може бути віднесена до інформації з обмеженим доступом, у тому числі щодо об’єктів критичної інфраструктури» N 349 від 26.03.2022 року та рекомендацій Міністерства енергетики України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хм Показати IP 16 Грудня 2022 15:53
на 40-му електроенергія є і не зникала
Гнат Показати IP 16 Грудня 2022 16:28
Все місто без світла.
Та ну до Гнат Показати IP 16 Грудня 2022 17:13
в тих будинках які можу бачити з своїх вікон, а це вулиці Гордіюк, Конякіна, Кравчука, Федорова, у всіх є електроенергія.
Джек Показати IP 16 Грудня 2022 18:32
Яке відношення луцьк в 18:00 має до прильотів по кривому розі в 11:00?
з за бугу Показати IP 16 Грудня 2022 19:23
хочу порадити керівному складу Прат ВОЕМ не прикривати свої незрозумілі, абсурдні рішення військовим станом. Більше 30 років ви користєтися спадщиною ссср не оновлюючи енергетичну структуру. ДЛя прикладу наведу скрутки на лініях електропередач - на протязі довжини провідника між стовпами по 3 зкрутки, На заміну коштів не хватає. Над старим ринком проходитиь лінія 100, можливо і більше кВ. Навіть і там скрутка. На підстанціях, де я був, обладнання старе, приєднуючи нових користувачів заставляють за кошти підприємств облаштовувати пункти приєднання з подальшою передачою у власність ВОЕМ безкоштовно. А за приєднання деруть значні кошти. - за надання 1 кВт енергії здирають тисячи гривень. У вартість постачання електроенергії і входять такі роботи по обслуговуванню, заміні, тільки туди кошти не доходять, .
До з за бугу Показати IP 17 Грудня 2022 21:03
А повідомте ще щось цікаве про воем...
погляд зі сторони Показати IP 20 Грудня 2022 16:00
теперішнім нащадкам, користувачам всього того що було створено при ссср, треба низько вклонитися проектувальникам тих часів за те що заклали такий великий запас міцності. Наші енергетичні системи використали свій ресурс ( гідроелектростанції, ядерні, ТЕЦ), це не секрет, безаварійності і потребують великих фінанасових вкладень. Ракетні удари ще більше ускладнили стан, полатали розбите. За роки нєзалєжності - тільки експлуатація і поточні ремонти, нічого нового.Наша енергетика це тліючий, сплячий вулкан - невідомо коли дасть знати! Якщо держава серйозно не займеться то капец подкрался незаметно но виден был из далека. Велика проблема з ядерними блоками, їх демонтувати треба і ставити нові, щоб не вийшло як чернобильскими укриттями ,уже є два - час думати про третє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus