USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Авіарейс в Ужгород, помпезно відкритий перед виборами, пропрацював лише 2 місяці

6 Травня 2019 13:29
17 травня компанія «Мотор Січ» офіційно припиняє регулярні авіарейси за маршрутом «Київ-Ужгород» і назад.

Про це виданню Mukachevo.net сьогодні, 6 травня, повідомили в контактному центрі компанії «Мотор Січ».

Зазначається, що 10 травня буде здійснено останній рейс. Вже зараз придбати квитки онлайн на рейс до Ужгорода або назад можна лише на 10 травня, з наступного тижня квитки більше не продаються.

Як пояснили в компанії, рішення було ухвалено через нерентабельність рейсів у напрямку Закарпаття.

Авіарейс за цим маршрутом «Київ-Ужгород» було запущено 15 березня. Його відкривали особисто міністр інфраструктури Володимир Омелян та президент Петро Порошенко, який тоді саме прибув у Закарпаття з офіційним візитом як кандидат у президенти.

Таким чином літаки виконували рейси буквально 2 місяці. З самого початку запуску авіасполучення було чимало питань щодо доступності ціни на літак, адже найдешевший квиток коштує від 2 тисяч гривень. А ще більше – щодо власне маршруту, адже рейс з Києва до Ужгорода здійснювався з 2-годинною пересадкою у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 6 Травня 2019 14:16
Економічна рентабельність - це одне, і не президент її вираховує. Для мотор січ нерентабельно іншим - нормально. Суть не в тому - в Ужгороді є аеропорт і він не розгабоватий та знищений (на відміну від луцького) а працює і може приймакти рейси. Позитивний рух вперед

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus