USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Австрія продовжила заборону на польоти з України

15 Червня 2020 07:40
Австрія продовжила заборону на регулярне пасажирське авіасполучення з Україною та низкою інших країн до 30 червня.

Про це йдеться в постанові, опублікованій на сайті австрійського МОЗ, передає Кореспондент.

Згідно з документом, заборону на приземлення літаків із 10 країн, яка закінчувалася 14 червня, продовжено до 30 червня.

Заборона поширюється на країни і регіони з високим ризиком поширення коронавірусу: Китай, Іран, Ломбардія (Італія), Білорусь, Португалія, Іспанія, Великобританія, Швеція, Росія та Україна.

Виняток зроблено для рейсів, які мають надзвичайний інтерес для Австрії, польотів із перевезення вантажів, медичних авіарейсів або авіаперельотів з метою перевезення сезонних працівників у сільськогосподарському та лісовому секторах та персоналу в області догляду за хворими і людьми похилого віку.

Загалом в Австрії поступово починають відновлювати пасажирські авіаперевезення. Із 15 червня Австрійські авіалінії почнуть літати за своїми першим маршрутами - протягом двох тижнів планується відновлення польотів у близько 40 міст. Також приступають до відновлення рейсів і такі авіакомпанії, як Lufthansa, Ryanair, WizzAir.

Зараз уже скасовано обмеження на в'їзд в Австрію із сусідніх Німеччини, Чехії, Словаччини, Словенії, Угорщини, Швейцарії та Ліхтенштейну. Із 16 червня до цього списку увійдуть й інші країни ЄС, а також Ісландія, Норвегія, Андорра, Монако, Сан-Марино і Ватикан.

Як повідомлялося, уряд Австрії має намір заборонити авіаперевізникам встановлювати ціни на авіаквитки нижчі за 40 євро.

Нагадаємо, Іспанія відкриє свої кордони для країн Шенгенської зони Європейського Союзу раніше, ніж планувалося - 21 червня. Виняток - Португалія, сполучення з нею відновлять 1 липня, як планували раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus