USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Автівка в кюветі, четверо осіб постраждало: подробиці ДТП на Ковельщині

4 Липня 2021 11:42
Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, що сталася у ніч на 3 липня в селі Воля Любитівська Ковельського району.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

За кермом автомобіля «Тойота Кемрі» перебував 33-річний лучанин. Водій не врахував дорожню обстановку при об’їзді острівця безпеки, не вибрав безпечну швидкість, через що транспортний засіб відкинуло в кювет.

Внаслідок аварії четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження і травми, водій не постраждав, від госпіталізації відмовився.

Відомості поліція зареєструвала в ЄРДР за ст. 286 КК України. Призначено низку експертиз, триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Дід Показати IP 4 Липня 2021 12:10
Де ті вчорашні писаки які скаржились на острови безпеки ? І ви хочете сказати, що він іхав дозволені 50 км в населеному пункті? Є правила які потрібно дотримуватись . Вам як нероби все не так, привели тільки нити.
Дідові до Дід Показати IP 4 Липня 2021 17:10
Той острівець так званий знаходиться за 1-2 км від населеного пункту. Це чистої форми дибілізм таке планувати
123 Показати IP 4 Липня 2021 12:32
Це вже не перша аварія через ті так звані "острівки безбеки". Яка хвора уява могла їх на наші дороги зпроектувати. Ви горе дорожники в Европі цього брєда надивились.!? Так до вашої уваги вони вдень і вночі сяють як нло і видно їх за кілометр а то і більше. Там на кожному з таких встановлені панелі сонячні і діють вони автономно цілий рік. А в нас прибили гвоздьом знака ржавого про обїзд і їдьте. А туман, а дощ, а сніг - це злочин і все тут
Саша Показати IP 4 Липня 2021 13:08
То не острівці безпеки, то острівці смерті.
Маша до Саша Показати IP 4 Липня 2021 15:39
Безпека пішоходам, а водіям смерть.
лучанка Показати IP 4 Липня 2021 14:05
Хай водій пише заяву в поліцію чи прокуратуру і там розбираються -були попереджувальні знаки, розмітка, освітлення, тощо чи ні. Чи відповідає нормам сам проект дороги, чи не вкрали пару мільйонів на зменшенні ширини смуги руху. За перевищення швидкості, якщо воно було, відповість сам водій, а за халатність дорожників і недалекість проектувальників, якщо таке виявиться - хай відповідає держава. І в суд за відшкодуванням збитків -матеріальних і моральних. Думаю, що це потрібно зробити .
Володимир. до лучанка Показати IP 4 Липня 2021 18:21
Йому ще б штраф за перевищення швидкості дати і створення аварії.Ці острівки зробили,щоб люди дотримувалися ПДР!
Ви до лучанка Показати IP 5 Липня 2021 19:27
Не думайте а розбрітся спочатку що це таке і це острівець безпеки а уповільнювач швидкості який водій ігнорував.
Василь Показати IP 4 Липня 2021 16:00
"Хотелось ,как лучше-а получилось ,как всегда"- В.Черномирдін.Хоть і критично відношусь до вживання російської мови в Україні-але тут саме така ситуація-через жопу.Ще і на Європу кивають.Необхідно просто робити,так як треба-тоді не буде стільки аварій ні в політиці.ні на дорозі.Одним потрібно розкривати очі(щоб вибирали норм. людей),другим-встановити освітлення,третім-дивитися на знаки-інакше все буде по перших словах.Або жопа.або ідіотизм.І смерть.
Сергій Показати IP 4 Липня 2021 16:27
А що там буде зимою робитись,коли все замете?
Насправді Показати IP 5 Липня 2021 17:58
Це не острівець безпеки а примусовий сповільнювач швидкості який спеціально встановлено перед населеним пунктом щоб водії не летіли 100 км на годину а як мінімум скинули дом 50-70 км. Його спеціально спроектовано так щоб на великій швидкості не проїхати, в іншому випадку злетиш з дороги що і сталось. Ось вам і наука європейці. В Європі всюди такі так що вчіться!
лінивець Показати IP 5 Липня 2021 20:09
треба зменшувати швидкість примусово особливо перед населеними пунктами-поза ними дорога іде рівно і острівець не заважає а той факт що немає відбійників і по бокам урвища обурює ще більше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus