USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Автівка влетіла в дерево: подробиці ДТП, у якій загинув військовий з Волині Богдан Слива

6 Березня 2023 13:37
Правоохоронці розповіли подробиці ДТП на Житомирщині, у якій загинув уродженець села Прилісне Камінь-Каширського району 32-річний Богдан Слива.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 березня на автотрасі Київ-Чоп, поблизу с. Дідовичів Звягельського району.

Близько 7:50 до поліції від медиків надійшло повідомлення про ДТП. Тож на місце події виїхали правоохоронці.

Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Caddy», 32-річний житель м. Житомира, рухаючись у напрямку обласного центру, з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Нині поліцейські встановлюють усі причини та обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

В ГУ НП Житомирської області ВСН підтвердили, що в ДТП загинув уродженець села Прилісне Камінь-Каширського району 32-річний Богдан Слива.

Додамо, Богдан Слива з 2015 року стояв на захисті України, під час повномасштабного вторгнення Росії боронив рідну землю від ворога. Останній час проходив реабілітацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus