USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Автівки стали човнами, а на вулицях били гейзери: потужна злива наробила лиха у Львові. Відео

5 Липня 2022 21:21
Ввечері 5 липня Львів накрила потужна злива та гроза. Крім того, випав сильний град. Внаслідок негоди затопило деякі вулиці.

Зокрема, львів'яни повідомляють про підтоплення на Сахарова, Горбачевського, Стуса, а також на Підвальній, що в центрі міста, пише 24 канал.

Перший заступник мера Андрій Москаленко зазначив, станом на 19:08 було підтоплення близько 20 дахів.

У міській раді Львова додали, що виникли перебої у роботі громадського транспорту. Трамваї не курсують, оскільки електротранспорт були вимушені зупинити.
Проте комунальні бригади очищають водоприймачі. Запевняють, як тільки стече вода, робота електротранспорту відновиться.
На вулиці Чорновола жителі помітили, що утворився гейзер. Ймовірно, прорвало трубу, однак деталі ще невідомі. Водіям слід зважати на це, плануючи маршрут.
6 липня мешканцям західних областей варто чекати схожу погоду. Обіцяють грози і вдень, і вночі. Температура повітря сягатиме близько +22…+24. Вже 7 липня опади перейдуть на Центр та Північ України. Натомість на Заході буде сонячно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus