USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Авто Киви зупинили за порушення правил, водія запідозрили у підробці документів, – поліція

1 Листопада 2021 17:30
У Києві 1 листопада на Столичному шосе зупинили авто із нардепом від «Опозиційної платформи — За життя» Іллею Кивою за порушення правил дорожнього руху. У водія перевірили документи, знайшли ознаки фальсифікації та після складання протоколу відпустили.

Про це заявила представниця столичної поліції Юлія Гірдвіліс, інформує Бабель.

Спершу медіа почали публікувати інформацію, що депутата затримали для вручення підозри, однак у Державному бюро розслідувань спростували цю інформацію.

За словами Гірдвіліс, під час перевірки документів водія поліція знайшла документи з ознаками підробки. Правоохоронці викликали слідчу-оперативну групу, тож далі триватиме перевірка, яка в результаті отримає свою правову оцінку. Водночас патрульні склали адмінпротокол на водія за порушення ПДР.

Пізніше поліція заявила, що близько 11:00 помітила на Столичному шосе автомобілі Toyota та Mercedes, що рухалися у крайній лівій смузі при двох вільних правих, чим і порушували правила дорожнього руху. На вимогу поліцейських зупинитись водії не реагували та продовжували рух, однак патрульним все ж вдалось їх зупинити. В одному з авто і перебував Кива. Під час перевірки документів виявилося, що державний номерний знак на Toyota не відповідає реєстраційним документам. На водія склали адмінпротокол через знак, не зупинку на вимогу поліції та керування без документів (водій відмовився їх показувати). На водія Mercedes склали адмінпротокол за те, що також не зупинявся на вимогу поліцейських.

Сам нардеп назвав це затримання «черговим провалом влади, яка шукає можливості для його дискредитації». Він зазначив, що поліція вважала документи на авто незаконними, але перевіривши їх, відпустила нардепа.

«Сьогодні вони хотіли підкинути мені заборонені предмети та речі для подальшого кримінального переслідування. Ще одна штанга влади, як загалом і в усьому, за що вони беруться», — написав нардеп.


Як ми писали, з'явилася інформація про те, що 1 листопада Іллю Киву затримали на Столичному шосе.

Нагадаємо, 26 жовтня генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомляла, що щодо Іллі Киви відкрили справу за святкування річниці смерті Степана Бандери зі стріляниною з автомата та феєрверками. За її словами, стосовно Киви розслідується чимало кримінальних справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus