USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Авто одного з волинських мерів стало жертвою акції «СтопХам»

9 Вересня 2015 22:00
На неправильно припаркований автомобіль «Мерседес», на якому їздить міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, активісти наклеїли напис «Мені парковки не потрібні – я депутат паркуюся де хочу». Про це повідомляє Вголос.

Відео суперечки шофера мера та активістки Ольги Нечитайло, зняте під час наклеювання напису, у мережі виклав Олексій Біянов.



Акцію «СтопХам» організували учасники спільноти «АнтиАвтоАндони Володимира-Волинського».

Окрім автомобіля мера, подібними наклейками «обзавелися» автомобілі ще декількох депутатів міської ради.

Так, сьогодні депутати зібралися на сесію міської ради і паркували автомобілі в центральній частині міста з порушенням правил дорожнього руху.

Слід нагадати, що сьогодні, у день сесії Володимир-Волинської міської ради, понад сотня мешканців міста вийшли на акцію протесту проти передачі котелень міста в оренду чи концесію приватним структурам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
тиць-здиць Показати IP 9 Вересня 2015 22:03
самого ще було яким майянезом обляти
Князь Показати IP 9 Вересня 2015 22:32
Какая женщина! Интересно, какой у нее мужчина?
Анатоль_ до Князь Показати IP 9 Вересня 2015 23:05
Завнішність у панянки як в голивудської зірки першої гільдії!
Я до Князь Показати IP 9 Вересня 2015 23:59
вона свого "судженого" ще досі чекає, ніхто на бідолаху не клює от і варіює!
САША Показати IP 9 Вересня 2015 23:42
МОЛОДЕЦЬ
хресна Показати IP 10 Вересня 2015 07:10
цій панянці самій в пору на лобік таку наклейку приштопати, бо рівень хамства в ній вже давно зашкалює!!! Шкода що такі акції доручають таким "артистам" проводити. Тоді зявляється сумніву їхній серйозності))))
Пилип Показати IP 10 Вересня 2015 07:39
коментар було видалено
волинянка Показати IP 10 Вересня 2015 07:57
Розумниця! Лише так можна навчити хамів, яким все дозволено.
Водій Показати IP 10 Вересня 2015 11:21
не погано було б показати знак. А то так не зрозуміло що він порушив, і чи порушив взагалі.
свідок Показати IP 10 Вересня 2015 13:49
цитата з групи: "Сьогодні відбулася чергова акція "Володимир-Волинський проти хамства на дорогах" чи "Стоп Хам" . Активісти мали на меті привернути увагу місцевих депутатів до проблеми відсутності парковок у центрі міста. За результатами першого рейду "Стоп хам" (18 липня), були розглянуті скарги водіїв, розроблений план збільшення парковочних місць, який був узгоджений з департаментом ДАІ. Відповідне звернення подали у міськраду. За кілька тижнів появилася інформація про те, що парковки будуть, але платні. І що це вирішить? Як це допоможе розвантажити дороги у центрі? Пройшло півтора місяці, нема ні офіційної відповіді, ні парковок. Так сталося, що сьогодні якраз була сесія депутатів міськради. Звісно, більшість приїхали на автомобілях, які нема де паркувати, окрім як, з порушенням правил дорожнього руху, на проїжджій частині. Активісти, розмістивши наліпки на авто депутатів, ще раз нагадали про існуючу проблему, вирішення якої залежить саме від них. Хочемо звернутися до всіх тих, хто взявся яро обговорювати і коментувати акцію: ми за правильне висвітлення подій та проблем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus