USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Автобус зі збірною Росії з лижних гонок впав в озеро

30 Грудня 2020 22:53
Збірна Росії з лижних гонок потрапила в серйозну ДТП бiля швейцарського кордону на шляху до Лівіньо. Постраждали п’ятеро членів команди і водій, повідомляє Обозреватель з посиланням на blick.ch.

Аварія сталася прямо за швейцарським прикордонним переходом, у вівторок посеред ночі. Близько першої години мікроавтобус команди занесло на повороті на крижаній дорозі уздовж водосховища. Автомобіль розвернуло і він впав з крутого обриву в озеро, застрягши в льоду. Чоловіки змогли вибратися і набрати номер служби екстреної допомоги.

У одного з пасажирів струс мозку і легка травма голови. Від госпіталізації вони відмовилися.

Як повідомив в інтерв’ю Р-спорт старший тренер російської збірної Юрій Бородавко, в машині була тільки сервісна бригада, спортсменів не було.

Росіяни прибули в Цюріх в понеділок увечері і поїхали на мікроавтобусі в сторону Лівіньо в готель «Америка». Команда готується до «Тур де Скі», який пройде з 1 по 10 січня в Швейцарії та Італії. Перший етап відбудеться в швейцарському Валь-Мюстаір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
C-14 Показати IP 30 Грудня 2020 23:25
Яка радість для патріотів !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus