USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Автобуси № 9, 18 відновлять старі маршрути

6 Грудня 2017 10:38
У Луцьку зменшать кількість транспортних засобів, які виїжджатимуть на маршрути у вихідні та святкові дні.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 6 грудня.

Як повідомив керівник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, у вихідні дні навантаження на громадський транспорт становить у середньому 70 % від буднів.

Також було запроваджено деякі зміни в маршрутах громадського транспорту. Це стосується автобусів № 9, 18 та 33. Перші два тимчасово відновлять свої колишні маршрути руху, але з урахуванням доїзду до нового ринку, який міститиметься на ЛПЗ. Автобус № 33 умовно «розріже» 55-й мікрорайон міста, аби забезпечити сполучення із вулицею Липинського.

Окрім того, автобус за напрямком Луцьк–Брище відправлятиметься вже з привокзальної площі, а не з автостанції № 1.

Анатолій Миронюк підкреслив, що управління враховує побажання лучан, аби забезпечити якнайкомфортніші умови доїзду, зокрема в час пік і вихідні дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучани Показати IP 6 Грудня 2017 10:52
Для чого робити кінцеву зупинку Новий ринок і залишати апендицит - ЛПЗ. Можна ж на кілометр продовжити маршрут по Дружби народів і Бенделіані - і всім буде зручно доїжджати до ЛПЗ з усіх куточків міста. Подумайте над маршрутом 26 - його теж протягнути до ЛПЗ і тоді мешканцям Вишкова не треба буде пересідати на інші маршрутки щоб доїхати до ЛПЗ, а люди з Львівської теж спокійно доїдуть до мікрорайону.
Mark Показати IP 6 Грудня 2017 11:04
НУ не г...ни ???? забрали 33 маршрутку з вулиці Чорновола а пустили недолугою вулицею Липинського яка і так вузька та насичена транспортом біля садочку... Нагадаю мешканці вулиць Чорновола, Дмитра Іващенка, Балки просили цю маршрутку щоб не йти до Там Таму зараз же ж їм прийдеться йти на вулицю Липинського ВІДСУТНЬОЮ ДОРОГОЮ по ВУЛИЦІ ОЛЕСЯ ГОНЧАРА ЯКА РЕАЛЬНО ЗРУЙНОВАНА ТАМ НАВІТЬ МАШИНИ НЕ ЇДУТЬ БО ГРУНТОВКА І КОЛІЇ ПО 20 СМ....
Fd до Mark Показати IP 6 Грудня 2017 12:14
НУ реально просто якийсь триндець... Ми на Балці вже були відчули себе людьми не потрібно було йти майже півтора кілометра на зупинку до Там ТАму або на таку ж віддаль на Відродження або на Устилузьку.... хоч 33 маршрутка їздила і не певно та все ж була можливість дітям добратись безпечно до університета/школи а зараз все постарому :( А людей Ви спитали???? Ви ж говорили що на Клима Савури буде світлофорний обєкт. який убезпечить це перехрестя... Вже не буде???? все для людей???
Сусід до Mark Показати IP 6 Грудня 2017 12:25
А лишити 33тю на Чорновола а пустити по липинського 23тю ні у кого не вистачило клепки? або ж пустити 33тю по чорновола далі щоб вона повертала на О. Гончара і далі на Липинського.... бо ж виходить цікавий розподіл з Липинського і до ТамТаму на маршрутки 2 метри і на 33 сіідай а з Чорновола, Дмитра Іващенка, Гончара іди кругами...
Ен Показати IP 6 Грудня 2017 11:10
Забезпеч краще доїзд з центру на Конякіна після 19:00. 17 і 28 по вечорам НЕ ЇЗДЯТЬ вже декілька років!!!
55 квартал Показати IP 6 Грудня 2017 11:49
100% якщо я з Балки дойду до зупинки на Липинського (хоча як це зробити реально не знаю бо вже кілька років вулиця Гончара або розрита або загороджена) то я вже пройду 200 метрів до зупинки біля ТАмТАму де ходять всі маршрутки а не 33тя яка їздить через 15-20хв. Тому думаю ця зміна не для мешканців і не для маршрутників які їздитимуть пусті оминаючи машини біля садка та виїжджаючи на Карпенка карого та роблячи незручний розворот а для довезення покупців до комерції на Липинського яка стоїть пуста
Маряна Показати IP 6 Грудня 2017 15:54
ну з 33 маршруткою це просто МАРАЗМ.. це рік просили щоб через пів року нам сказали ходіть туди ж де ви ходили....
Анонім Показати IP 19 Липня 2018 16:17
Яка маршрутка їде на вулицю Гончара від старого ринку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus