USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Авторам кіно про Пирожка дали диплом

18 Жовтня 2011 14:02
На XV1-му Всеукраїнському фестивалі теле- і радіопрограм «Калинові острови» телефільм Волинської ОДТРК «І слово вибрало його» здобув диплом лауреата і спеціальний приз.
Про це пише сайт ВОДТРК .
Так відзначено творчий пошук, вміле використання засобів телезображення та оригінальність висвітлення теми автора Ганни Харів, редактора Ольги Куліш, оператора Валерія Фетисова, режисера-постановника Галини Фрончко, монтаж Алли Доманської.
Робота представлялась у номінації «Українському телебаченню — 60!» Це розповідь про орденоносця, Заслуженого журналіста України, володаря почесних відзнак НСЖУ «Зірка української журналістики» і НРКУ «Золотий мікрофон» Святослава Пирожка.
XV1-й Всеукраїнський фестиваль теле-і радіопрограм «Калинові острови» відбувся 13-16 жовтня на базі Львівської ОДТРК. Його організував Державний комітет телебачення і роадіомовлення України за сприяння Львівської облдержадміністрації. Фестиваль покликаний виявити кращий аудіовідеопродукт, створений вітчизняними виробниками і присвячений відображенню актуальних державотворчих процесів в Україні, духовному відродженню українського народу, відзначенню 20-ї річниці Незалежності України і 60-й річниці створення Українського телебачення.
На фестивалі розглядались найкращі доробки, у тому числі широкознаних студій, зокрема, «Укртелефільму», Всесвітньої служби «УТР», Державної телерадіокомпанії «Культура», Першого Національного телеканалу й інших.
Цього року на розгляд журі було подано 103 роботи. Найвищі нагороди — Гран-прі — з врученням призів удостоєні: серед телевізійних програм — цикл «20 кроків до мрії» 1-го Національного телеканалу (керівник проекту — Єгор Бенкендорф) ; серед радіоробіт — передача Полтавської ОДТРК «Кобзар з мегаполісу» (продюсер — Микола Ляпаненко).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПРОХОЖИЙ Показати IP 18 Жовтня 2011 15:38
А про "Піну"" було ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus