USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Авторитетний волинський адвокат заявив про повернення сталінізму. ВІДЕО

7 Грудня 2012 15:44
Керівник Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Валентин Загарія погрожує адвокатам, які не приїдуть на зібрання комісії.

Про це у відеозверненні заявив відомий волинський адвокат, член Вищої ради юстиції Сергій Сафулько.

Зокрема, він стверджує, що «окремі особи» зірвали останній всеукраїнський з'їзд адвокатів, який, на його думку, міг мати історичне значення. «Сталося те, чого ми найменше сподівалися. Внаслідок дій окремих осіб фактично з’їзд було зірвано. Адвокати, які приїхали на з’їзд, вимушені були проводити його в різних місцях», - зауважив він.

Також Сафулько сказав, що керівник Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Валентин Загарія розсилає членам колегіального органу «брутальні» телеграми, в яких погрожує санкціями. «Такий собі Сталін з’явився, який шляхом погроз хоче примусити усіх робити те, що йому заманеться», - відзначив автор звернення.

«Такого в українській адвокатурі ще не було ні за Сталіна, ні за Брєжнєва, ні за Хрущова. Невже за Януковича це повинно бути... Я категорично не згоден з цими діями. Це просто нетерпимо», - сказав Сафулько.

Насамкінець він закликав колег прибути на позачерговий всеукраїнський з'їзд адвокатів, який покликаний знайти шляхи вирішення проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ваорвнор Показати IP 7 Грудня 2012 16:43
Так в чому суть проблеми? 9 хвилин трьопу. А пояснити причину проблеми не зміг.
адвокат до ваорвнор Показати IP 7 Грудня 2012 23:00
Може ти просто не зрозумів суть проблеми? Попробуй послухати/прочитати ще раз
навіщо? Показати IP 7 Грудня 2012 16:57
це внутрішня справа якось дуже малої групки людей. що з цього робити новину???
Андрій Показати IP 7 Грудня 2012 17:25
В цьому всі наші проблеми,моя хата з краю...Сафулько чітко пояснив,що ми повертаємося до сталінських методів управління.Вас це не турбує до тої пори доки не торкнулися до вашої маленької групки людей
Лучанка до Андрій Показати IP 7 Грудня 2012 22:36
Ну вот..., хоч 1 адекватна людина тут є, правельно,бо в нас в усіх я не раз казала-проблеми через себе самих, а були б згуртованіші...були б давно в передовиках, а так й далі пасемо задніх, бо таких як котяра жидів чи як Карина,яка вихваляється, що щось знає та розуміє, а насправді біле від чорного не може відрізнити у нас масова більшість,а від цього страждають норм. люди...!!! Навіть ці комменти 2 верхні почитати і ось вам- влада, президент, уряд і так далі-маємо те,що самі своїми руками зробили і далі робимо!!!
Антон Показати IP 10 Грудня 2012 16:36
Що тут незрозуміло - адвокатів хочуть зробити карманними,тоді людина взагалі ніде правди не зможе знайти. Пане Сафулько не здавайтесь...Закон повинен бути вище амбіцій окремої кучки людей. Цінуємо Ваш авторитет і багаторічний досвід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus