USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Автошлях між селами Володимир-Волинського району відремонтують

23 Серпня 2021 14:46
У Володимирі-Волинському районі запланували поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С030102 Вощатин–Ласків–Суходоли.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 серпня, а аукціон розпочнеться 31 серпня.

Очікувана вартість робіт – 2 698 259 гривень.

Поточний дрібний ремонт автошляху включатиме ліквідацію вибоїн, улаштування вирівнювального шару щебнем та бітумною емульсією, улаштування вирівнювального шару тонкошарового покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей, планування узбіч, розробку ґрунту, укріплення узбіч щебнем.

Усі роботи на дорозі Вощатин–Ласків–Суходоли мають закінчитися до 1 вересня 2022 року.

Нагадаємо, на Волині також запланували поточний середній ремонт дороги Головне–Скрипиця–Чорноплеси.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus