USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бабак навіщував ранню весну

15 Лютого 2015 21:00
Львівський бабак Мишко навіщував ранню весну, яка має прийти не пізніше, ніж за 4 тижні від сьогодні. День бабака у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі влаштовують вже усьоме.

За прогнозом бабака стежила репортер ІА ZIK Олена Маляренко.

Як розповів директор центру Ігор Антахович, віщував весну цьогоріч молодий бабак, який народився тільки минулого року. «По його поведінці можна сказати, що він прокинувся, тіні своєї він не побачить, він свистів, а значить весна цього року буде ранньою. Прийде не пізніше, ніж за чотири тижні від сьогодні», – зазначив він.

Також на святі виступали гуртківців еколого-натуралістичного центру, який свій виступ присвятили народним прикметам і повір’ям, за якими наші предки визначали, коли прийде весна.

За прикметою, якщо бабак, вилізши із нори, побачить свою тінь, тобто надворі буде сонячно, то весна буде пізньою.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus