USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Бабаї по-торчинськи»: Енергетики лякають місцевих жителів

14 Серпня 2008 15:00

За словами Наталії Литвинець, яка мешкає у селищі міського типу Торчин у Луцькому районі, «енергетики лякають, що відключать світло». Із цією проблемою жінка 14 серпня прийшла на особистий прийом громадян до заступника голови ОДА Василя Дмитрука, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як пояснив ситуацію Василь Дмитрук, пані Наталія приходить на прийом уже не вперше. За словами пана Дмитрука, у Торчині є лінія електропередач та трансформатор, які забезпечують електроенергією Торчинське лісництво та чотири житлових будинки. «Лісівники» хочуть цю лінію передати на баланс селищній раді.
Під час першої зустрічі із пані Литвинець це питання вирішено: «Ківерцівський лісгосп написавтаке погодження», - сказав пан Дмитрук. Виникла інша проблема - експлуатації. Лінія, за словами Василя Дмитрука, потребує коштів для ремонту. Для вирішення проблеми пан Дмитрук написав офіційне звернення до Генерального директора ВАТ «Обленерго» Анатолія Буріна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лісничий Показати IP 19 Серпня 2008 13:46
Не зовсім так. Електролінія на даний час є безгоспною. На скільки мені відомо, такі лінії автоматично мають передаватися обленерго. Енергетики просто затягуть прцес прийому по ряду причин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus