USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бабця з прапором СРСР хотіла «примирення», а отримала міну від окупантів

5 Травня 2022 21:19
«Бабця з прапором СРСР», яка стала героїнею пропагандистських сюжетів, – українка Анна Іванова. Тепер жінка проклинає російську армію за зруйнований дім.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Міністерства культури та інформаційної політики, передає УНІАН.

Військовий 22-го батальйону 92-ї бригади Збройних сил України з позивним Кадет допоміг пенсіонерці та її чоловікові евакуюватися зі свого будинку неподалік Харкова до безпечного місця. Крім того, ЗСУ забезпечили її їжею та необхідною гуманітарною допомогою.

Наразі вона перебуває в одній із міських лікарень Харкова.

Від російських окупантів жінка отримала «подарунок» – міну у свій будинок.

Російська пропаганда цинічно бреше, що син вивіз жінку в Росію, але вона спростовує це.

Анна Іванівна розповіла, що вийшла до українських військових, сплутавши їх з окупантами. Жінка запевняє, що намагалась «примиритися» з ними червоним більшовицьким прапором, аби вони «не громили» село й Україну. Але тепер вона почувається зрадницею.

Військові закликають не зневажати стареньку.

«Тепер, коли від росіян Анна Іванівна отримала міну на подвір'я, а від українців допомогу, її онук рятується в Польщі, коли вона дізналася про Бучу та все інше, то закинула той червоний прапор подалі», – розповів Кадет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 6 Травня 2022 13:47
Шкапа стара , в расею нах.й відправляйте за кораблем , це все запроданці , хай далі їх асвабаждают . Не думала вона , ні тоді не зараз . Хай тепер бере свій прапор , і х.йлу подякує , за привіт який прилетів .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus