USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бабусю убив і спалив батько чотирьох дітей. ВІДЕО

5 Вересня 2011 16:23
Мешканцю села Мерва Горохівського району, який убив самотню пенсіонерку і підпалив її хату, загрожує довічне позбавлення волі.
Про це інформує НТН.
Нагадаємо, труп пенсіонерки виявили після пожежі у її оселі. Однак згодом стало відомо, що жінка померла від тілесних ушкоджень, яких їй завдав односельчанин.
У Мерві 26-річний батько чотирьох дітей з'явився нещодавно. Із сім’єю він переїхав сюди з сусідньої області. Відтоді святкував вхідчини. Коли гроші закінчувалися – позичав.
Того вечора позичальникові всі відмовляли, в він згадав про самотню 81-річну бабу Марію.
«Вона гроші мала, всі казали, що мала. Я підійшов до її хати. Світла вже не було – певно, спала. Постукав у двері – тишина. Почав заглядати у вікна. Потім одне розбив, те, що від садка, вліз. І зразу нос в нос з нею стикнувся», – розповів підозрюваний.
За його словами, він вдарив її арматурою, яка стояла біля грубки. Каже, спочатку по ногах бив, а тоді у вискову ділянку два чи три рази вдарив.
Коли жінка стихла, почав шукати, однак знайти нічого не міг. Розлютившись, підпалив скатертину, постіль, кімнатного килимка та й подався додому.
Полум'я ж так розгорілося, що коли приїхали вогнеборці, рятувати було вже нічого. До справи взялися міліційні експерти.
«Було виявлено, коли пожежа була загашена, труп жінки 1930 року. 81 рік їй. Пізніше, після проведення ряду заходів, після судово-медичної експертизи було встановлено, що жінка померла від черепно-мозкової травми, яку отримала на місці», – розповів заступник начальника Горохівського райвідділу УМВС в області Володимир Веремчук.
Убивцю затримали тієї самої ночі. Спершу не зізнавався. Вигадував алібі, казав, що на нього тиснуть.
«Він був в стані алкогольного сп'яніння. Коли привезли сюди, освідчили. Він довго не міг зрозуміти, чого він попав у міліцію. Але, допираючи його доказовою базою, почав давати пізнавальні покази, що він скоїв злочин», – додав Веремчук.
Міліція припускає, що чоловік страждає на психічні розлади, тож призначили кілька медичних експертиз. Тільки по їхньому завершенні стане відомо, яка подальша доля підозрюваного.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
mamewe5minplz Показати IP 5 Вересня 2011 16:46
НА ПАЛЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus