USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мати виганяє на вулицю доньку та чотирьох онуків, а вітчим б'є їх

23 Жовтня 2014 13:01
Будь-якими методами виселити доньку з оселі, яка виховує чотирьох дітей: саме таку нав’язливу ідею переслідує лучанка. Причина доволі проста: вітчим не любить її рідну кровинку. Натомість, чоловік привів у цю оселю своїх чад. Тяганина «на виживання» триває уже десятиліттями.

Про сімейний конфлікт стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 жовтня.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини пані Колбасіна Г.П., яка, до слова, є працівницею Луцького підприємства електротранспорту та отримує мінімальну зарплатню, розповіла, що мати прагне викинути її з дітьми просто на вулицю, не добираючи методів. І це при тому, що багатодітна мама мешкає у тимчасовому помешканні, а не в спільній оселі з горе-родичкою.

«В мене на утриманні четверо дітей. Мама відключила газ, тож я не маю змоги зварити дітям поїсти. Я зверталась в ПАТ «Волиньгаз», однак там мені сказали, мовляв, візьміть та відкрутіть. Я мешкаю в тимчасівці, вона - в будинку з вітчимом, бо вдруге вийшла заміж. Я відразу новому чоловікові матері не сподобалась», - плаче жінка.

А нещодавно «ненька» вимкнула доньці та онукам ще й світло.
«Мені порадили викликати дільничного, але він приходить не кожного разу. Власником обох споруд є мама. Коли були живі дідусь і бабуся, вони склали на мене заповіт. Утім, згодом я поїхала стажуватись в США. У той час бабуся померла, а дідусь потрапив в психіатричну клініку. Мама сказала відповідним службам, що я більше не приїду, тому діда завезли до нотаріуса і він написав дарчу на неї. Вчора кричала, що мене доконає, аби я тільки вибралась. Виходу із цієї ситуації у мене немає, бо орендувати квартиру я не маю коштів», - бідкається лучанка.

Але найгіршим у цій історії є те, що домашній тиран-вітчим знущається над дітьми. Зокрема, зі слів жінки, 28 серпня цього року він схопив хлопчика, її сина, за шию і почав душити на очах у інших дітей, які гралися у сусідньому дворі. І це при тому, що діти вітчима спокійно собі живуть у одному з помешкань з її матір’ю.

На це обранці громади сказали, що нічим не можуть допомогти бідолашній одинокій мамі, бо це - справи сімейні.

«Можете завести чоловіка, крутішого, ніж вітчим. Тут вам не допоможе ні юриспруденція, ні ЦНАП. То - як «Крим наш», звичайна окупація, крок за кроком. Ви ніякими мирними способами цієї проблеми не вирішите», - зазначив депутат Луцької міської ради Богдан Шиба.
Так, подумавши, обранці громади зауважили, згідно із законом, якщо громадянин мешкає у приміщенні понад 10 років та платить комунальні послуги, він може вимагати через суд визнання права власності. Також вони порадили багатодітній матері-одиначці встановити окремі лічильники на світло та газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Дмьотр Показати IP 23 Жовтня 2014 13:13
Шиба вуса збрив ???
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 13:18
А дітей нащо стільки наклепала,мабуть за гроші.Де її клепальщики,нема. Дурепа якась світова, наплодила голодранців і бідянків. Жаль діток
воля Показати IP 23 Жовтня 2014 13:22
да дожились не життя а пекло
оксана Показати IP 23 Жовтня 2014 13:30
Що за маразм, так вони хочуть допомогти. Тобто стороння людина погрожує дитині, і ніхто не може порадити матері звернутися до юриста, написати заяву в міліцію. А служба у справах дітей де? ЇЇ дітей, якщо вони там приписані, ніхто не може виселити з оселі, а тим паче відключати світло і газ. В будь якому разі тут юрист потрібен.
Аня до оксана Показати IP 23 Жовтня 2014 13:37
А хто буде за неї платити за це світло,воду.Гроші на дітей получає, а не працює ніде.Хто буде її утримувати.Мати,як клепала то не думала головою. Хай ідк працювати, і думає тепер головою
Наталя до Аня Показати IP 23 Жовтня 2014 14:47
Читати треба уважніше- жінка працює в тролейбусному отримую мінімалку.А діти ні в чому не винні
аяяй Показати IP 23 Жовтня 2014 13:35
Это не мать и не бабушка,любящая своих родных внуков.Очень жаль многодетную мать и детей,!!!!Но закон на стороне старой маразматички.
Оля до аяяй Показати IP 23 Жовтня 2014 13:54
Якщо вам так жаль, прийміть до себе. А то на словах співчувати всякий може. Чому її жоден чоловік не захотів? І мати не хоче? Причина - у ній. Нормальну жінку обожнює чоловік і люблять батьки.
))) до Оля Показати IP 23 Жовтня 2014 14:57
четверо детей фактически на улице, их бьет садист. где милиция? где ваши мозги, я спрашивать не буду.
Оля до ))) Показати IP 23 Жовтня 2014 16:57
То ще питання, хто кого б'є і хто там винен.
Оля Показати IP 23 Жовтня 2014 13:39
Ви вже про це писали. І знову захищаєте цю нещасну? На яке вона стажування їздила в Америку?
Трохи знаю Показати IP 23 Жовтня 2014 15:06
Не зрозуміло, чому "пані Колбасіна Г.П., яка, до слова, є працівницею Луцького підприємства електротранспорту" назвалася таким прізвищем. По паспорту це Владичко Оксана. І не отримують водії ЛПЕ мінімальну заробітну плату. І тато є у цих діточок................
Лучанка Показати IP 24 Жовтня 2014 09:45
Мама її реально ненормальна все життя водку продавала. А діток реально Жалко так як вони як собачки живуть в кладовці.Отчім Артюхов доречі працює в школі №24 фізруком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus