USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Багато драйву та музики: лучанам обіцяють гарячий Новий рік у замку Любарта

30 Грудня 2018 13:13
Лучан та гостей міста кличуть провести новорічну ніч на фестивалі «Новорічна містерія у Луцькому замку 2019».

Як обіцяють організатори, нудно не буде, адже для гостей свята підготували гарячу програму.

Одразу після півночі гостей розважатиме популярний пародист Дзірдзьо. Якщо ви починаєте наспівувати мелодії, чуючи фрази «Я і Сара» або «Банда-банда», то ви отримаєте масу задоволення від виступу пародиста відомого гурту.

Не дасть замерзнути при будь-якій погоді запальний ді-джей Женя SHOCK зі своєю програмою «Револіум», кращий ді-джей за версією WEST NIGHT LIFE AWORDS. Таку новорічну дискотеку ви будете згадувати цілий рік.

Драйву до свята додадуть і кавер-гурт «100 хвилин». Живий звук, сучасна музика, оригінальні аранжування – це все про один із кращих колективів Тернополя з величезним досвідом роботи в шоу-бізнесі. Такі професіонали зігріють вас за будь-якої погоди!

Купити квитки на фестиваль можна у касі Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.




Навколо фестивалю ходить багато чуток. З впевненістю можемо розповісти про те, що підгледіли на власні очі: кілометри гірлянд для декору, тисячі лампочок ілюмінацію, сотні кілограм льоду для скульптур, десяти метрова опора для оригінальної ялинки, декілька неймовірних фотозон, сотні пледів для тепла, десятки костюмів мультяшних та новорічних героїв, нескінченні літри глінтвейну для настрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юля Показати IP 25 Грудня 2018 22:24
Чи буде. Платно виступи і. Дискотека
Лучани Показати IP 6 Січня 2019 07:06
Чому не розповіли що з того вийшов пшик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus