USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Історія волинської Мелашки»: чому багатодітна мама з Волині, яку розшукували два тижні, не повертається додому

26 Травня 2020 17:50
Два тижні тому не лише Волинь, а й Україну загалом сколихнула звістка про те, що 11 травня багатодітна мама Руслана Вигнанець із села Борохів Ківерцівського району, вийшла з дому у напрямку села Піддубці Луцького району і не повернулась. Учора, 25 травня, у секторі комунікації поліції Волинської області повідомили, що 24 травня жінку розшукали у Київській області. «Її життю нічого не загрожує», - йшлося у скупому повідомленні. Тим часом Інформаційному агентству Волинські Новини стали відомі нові подробиці заплутаної історії.

Зокрема, як нам повідомили джерела у правоохоронних органах, спочатку на слід Руслани Вигнанець вдалося натрапити через активність банківської картки жінки у одному із банкоматів на території Київської області. Окрім того, багатодітна мама у телефонному режимі дала про себе знати одній із своїх доньок. У повідомленні волинянка просила дитину не хвилюватися, мовляв, вона жива і здорова.

Попри те, що жінку вдалося відшукати, за станом на сьогодні до рідного Борохова вона так і не приїхала.
Таку інформацію підтвердили й односельці 32-річної Руслани.

Зокрема, один із сусідів сім’ї розповів, що з 11 травня і донині не бачив багатодітної мами ні у подвір’ї, ні будь-де на території села.

«Загалом, сім’я нормальна. Хороший голова сімейства, постійно на заробітках, і Руслана - гарна мама, діти у неї доглянуті, чистенькі. Не знаю, що там у них трапилося, але схоже на конфлікт. Родичі жінки нічого нікому не розповідають, все вкрито мороком», - каже односелець родини.

Варто додати, що увесь час, поки тривали пошуки, чоловік жінки Тарас Вигнанець публікував дописи досить цікавого змісту, ніби він знав, що з жінкою все гаразд і просив її повернутися додому.

«Мамо, ми сумуємо», «Мамо, повчи зі мною уроки», - звертався він до жінки, використовуючи фото спільних дітей.
У селі подейкують, що Руслана Вигнанець, яка раніше працювала на заводі «Кромберг енд Шуберт», шукала нову роботу.

«Кажуть, що вона у неділю, за день до свого зникнення, шукала по хаті якісь гроші. Набрала кредитів. Ніби десь під Києвом знайшла роботу і доглядає дитину-інваліда. Дивним є те, що пішла з дому посеред ночі. Вся Україна її шукала, і тут Руслану знаходять, жива-здорова і ніби все добре. Хоча у селі її й досі нема. Нащо так дітей шокувати? Старша доня Руслани й Тараса дуже хвороблива, а менший син – надзвичайно вразливий, мені важко уявити їхній стан», - розповіла односельчанка, й додала, що достеменно про подробиці сімейного конфлікту у сім’ї Вигнанець односельцям невідомо майже нічого.

Разом із тим чоловік жінки Тарас лише коротко зазначив, що «Руслана знайшлася, у неї все добре». І лаконічно подякував за співпрацю у пошуках.

Інформаційне агенство Волинські Новини спробувало вийти на зв'язок із Русланою Вигнанець, написавши їй у особисті повідомлення у соціальних мережах. Однак, поки що усі повідомлення на три ймовірні сторінки жінки у Facebook лишились непрочитаними.

Залишається, лише здогадуватись, чому багатодітна мама вирішила вчинити, наче славнозвісна Мелашка з «Кайдашевої сім'ї». Можливо, через деякий час сама Руслана Вигнанець розповість про мотиви свого вчинку.

А поки що багато запитань, на жаль, залишаються без відповіді.

Нагадаємо, жительку села Борохів Ківерцівського району Руслану Вигнанець, що зникла 11 травня, розшукали. 24 травня, 32-річну волинянку знайшли у Київській області. Її життю та здоров'ю нічого не загрожує. Увечері 11 травня жінка пішла з дому у напрямку села Піддубці Луцького району і не повернулась. Вдома на неї чекали чоловік та троє дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Іван Показати IP 26 Травня 2020 18:03
Некрасиво залишити дітей і волочитись по світу. Стосунки з чоловіком і діти - це різні речі. Немає їй виправдання!!!
Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Травня 2020 18:06
Чужа сім'я - морок. Чого виносити сміття із чужої сім"ї.
Активіст до Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Травня 2020 18:33
Здається, там одне сміття, або обоє хворі на голову.
Іван Показати IP 26 Травня 2020 18:57
Це - не чужа сімя, а наша, українська. Якщо мати залишила трьох дітей і повіялась світом, то треба бити в усі дзвони. Там страждають діти. А вам при нагоді треба в психопланетарії проконсультуватись з вискококваліфікованим психіатором. Щодо власного здоровя, звичайно.
факт Показати IP 26 Травня 2020 19:43
Не витримала лихої долі.Чоловік постійно на заробітках,а вона молода, гаряча і місцями нічого.Від тих думок зірвало "даха" і рвонула в пошуках щастя не дивлячись на дітей.
Оля Показати IP 26 Травня 2020 19:56
Знаю цю сім'ю. Було б все так добре і чудово в них в сім'ї, то вона б не подалась з відчаю і від безвиході аж до Києва. Правильно написано двоє діток хворобливі, їм потрібні лікі, їжа і так далі. Чоловік довго буває за кордоном, а зараз ще й карантин. Жінка шукала вихід з ситуації. Чужа сім'я, це темний ліс.
Анонім Показати IP 26 Травня 2020 20:26
Як можна лишити дітей? Якщо чоловік гад, то як можна з ним лишити дітей? Напевно дійсно захотілося пригод. Поміняла дітей на романтику
Петро до Анонім Показати IP 27 Травня 2020 16:32
Так не кинула напризволяще, з дітьми сидить батько! (чи вже подався знов "на заробітки" за кордон"?).. І хто сказав що з дітьми має сидіти саме мати? Їсти будуть що? (Кромберг вже працює?)
123 Показати IP 26 Травня 2020 20:27
від доброго чоловіка жінка не пішла б, а так видно не солодко їй з ним, он яка вона худесенька та заморена
Агроном Показати IP 26 Травня 2020 21:23
Читаю ваші коментарі, і диву даюся. Жінка вигляжає дуже стомленою!!! Їй 32 роки, а вона виглядає на 40. Зморена, засушена. Від гарного життя? Сказано ж вам! Не віялась вона, а на роботу поїхала.
Анонім до Агроном Показати IP 26 Травня 2020 21:35
діти не знають де мама поділася?
Олександр до Агроном Показати IP 27 Травня 2020 12:05
Коли їдуть на роботу, то в сім'ї знають. Що б хто б не говорив про "проблеми з чоловіком" (чи є вони, чи нема - не знаю), але тільки остання дура залишить у невіданні трьох дітей, які вже ту матір може й хоронили подумки, й повіється у столицю.
Меліоратор до Агроном Показати IP 27 Травня 2020 22:29
Ти чудо, з якої планети тут вилупилось? На яку роботу і чим поїхала? Карантин в нас тут, розумієш? Роботи мало, транспорт не ходить. Не сказано, а пороблено!!
Інна Показати IP 27 Травня 2020 13:21
Яке ваше всіх діло ?, вони розберуться. Кожен несе відповідальність за свої вчинки. Чи ви збираєтеся її на кострі спалити чи закидати камінням? Встали і бігом пішли своїм дітям кашу варити чи грядки полоти , господині зразкові, а не плітки розводити. В своїх сімях вже розібралися, стогнете тут?
123 Показати IP 27 Травня 2020 14:46
Чого ви тут теревені розводите. У власній сім’ї розбереться саме подружжя. А оце писати хто куди пішов і дітей хто кинув! Тут нічого і нікому не відомо щоб судити!!!! Не лізьте і не пишіть бруду, читаєш і блювати тягне! Всі все знають
? Показати IP 27 Травня 2020 15:42
Правда цікаво цю тему мусолити? Не полінувалися коментарі в сусідів брати.
Анонім Показати IP 27 Травня 2020 23:16
Розвели тут багатосерійну Санта Барбару!
Ryslana Показати IP 28 Травня 2020 13:34
Яке ви право маєте видобувати статі і писати всякий бред про сім'ю виж ще більше накалюєте ситуацію.Майте совість нелізьте куди вас не просять.
.... Показати IP 18 Лютого 2022 16:31
Боже знаю ці сімю гарна сімя всі там знали де вона і що з нею все добре розвели тут Санту Барбару діти там не страждали так як ви пишите просто стався конфлікт на мою думку і все нащо тут розводити цю фігню бред...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus