USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Багатодітні матері Волині спекулюють на доброті губернатора?

3 Листопада 2008 19:19
До голови ОДА Миколи Романюка під час особистого прийому громадян звернулися за допомогою кілька багатодітних волинських сімей. Про це 3 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Низка багатодітних сімей Волині звернулись із проханням до Миколи Романюка посприяти із вирішенням житлового питання. Проблема полягала у тому, що такі родини станом на перше січня 2008-го року не внесені до президентської Програми житлового будівництва.
Сталося так, бо на початку року у їхніх сім’ях нараховувалося менш ніж десять дітей. Програма ж передбачає зведення житла родинам, де проживає не менш ніж десять неповнолітніх дітей. Микола Романюк пообіцяв посприяти таким родинам будівельними матеріалами: лісом та цеглою.
Також на прийом до голови облдержадміністрації звернулась жінка, яка просила волинського губернатора виділити кошти для зведення оселі: мовляв, будувати нікому. Натомість Микола Романюк зауважив, що «сам був у тої жіночки, завезли їй будматеріали, купили корову, коня, котла». «Її родині залишилось тільки спорудити будівлю власними силами», – сказав він. Проте навіть на це багатодітна мати прийшла просити гроші.
«Вибачте, але всьому є міра і люди повинні це також розуміти», – сказав пан Романюк. «Наприклад, у Луцьку є сім’я, де восьмеро діток живуть в однокімнатній квартирі тільки з однією матір’ю. Родинам із такими проблемами ми допомагатимемо найперше», – зазначив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus