USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Банада втішений, що Україна де-факто в Європі

5 Вересня 2008 09:33
У Луцьку розпочав роботу українсько-польський форум молодого покоління «Молодь разом у Європі», який покликаний зблизити молодь України та Польщі. За його допомогою хочуть подолати бар’єри у спілкуванні та співпраці, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Волинь – прикордонний регіон, тому співпраця з іноземними сусідами дуже важлива. Особливу увагу можна звернути на спілкування молодих людей. За словами радника голови Волинської облради Володимира Банади, через молодь тепер твориться потужна європейське сім’я. «У нас поки що немає можливості об’єднатися з Європою де-юре, однак де-факто – ми уже там», – зазначив він.
Пан Банада додав, що основним тепер є поліпшення економічного стану в Україні, щоб молодь мала змогу вільно пересуватися по світу. І тим самим, обмінюючись досвідом і відшуковуючи нові ідеї, розвивати їх в Україні.
Як розповів голова Спілки Української Молоді України Олександр Задорожній, такий форум відбувається в Луцьку вперше. До облцентру Волині мають приїхати делегації з Харкова, Києва, Закарпаття, Тернопільщини та Львівщини. Окрім того, форум у Луцьку відвідають молоді люди з Варшави та Кракова. Одне з головних завдань семінару – домовленості про реалізацію спільних проектів у галузі освіти та дозвілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus