USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Бандер night cinema» – нічні кіноперегляди на «Бандерштаті»

1 Серпня 2017 14:43
Уже менше, ніж за тиждень, пройде один із найграндіозніших фестивалів Західної України – «Бандерштат». Усіх любителів музики та безалкогольного відпочинку чекатиме чимало крутих гуртів, а також цікавих та корисних заходів.

Зокрема усіх любителів якісного кінематографу чекатиме «Бандер night cinema», пишуть організатори.

Щоночі після завершення виступів на головній сцені фестивалю команда кіношників чекатиме на істинних кіногурманів. І разом вони переглядатимуть роботи одних із найкращих представників сучасного українського кінематографу.

У програмі кінопереглядів:

П’ятниця (04.08): психологічний трилер «Смертельно живий», короткометражки від «Вавилон-13», актуальні кінокартини «Крим. Опір», «Сильніше, ніж зброя»;

Субота: (05.08): драма «Гніздо горлиці», соціальні короткометражки від «Молодії», сильна стрічка «Незгасимий вогонь Холодного Яру» представлення нової книги Макса Кідрука;

Неділя (06.08): короткометражки про красу різних куточків нашої країни від проекту «Ukraїner».

Кожен гість фестивалю «Бандерштат» зможе завітати на нічні кіноперегляди та навіть поспілкуватися з авторами картин, які будуть представлені на екрані. Круті режисери Максим Стецков і Тарас Ткаченко, продюсер Андрій Суярко – і це далеко не всі гості, з якими кіномани зможуть особисто поговорити про фільми.

Як знайти «Бандер night cinema» на території фестивалю? Кіноперегляди будуть організовувати там, де вдень були гутірки, а вранці йога та літературні ранкування. Та і для кіногурманів підготують вказівники, щоб ніхто не пропустив найкрутіші кінопокази цього літа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus