USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ювілейний «Бандерштат 2021»: представили учасників музичної сцени

7 Липня 2021 09:58
Сьогодні організатори фестивалю українського духу «Бандерштат 2021» представили учасників музичної сцени.

Про це повідомили на сторінці фестивалю у Фейсбуці.

Нагадаємо, цього року 15-й ювілейний Бандерштат відбудеться 6-8 серпня у селі Рованці поблизу Луцька.

Фестиваль відбудеться за підтримки Українського культурного фонду у межах програми «Знакові події історії України».

Отже, на усіх поціновувачів якісної музики чекають виступи: «Бумбокс», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», ТНМК, Олександр Положинський, «Karna», «Жадан і Собаки», Саша Чемеров, Фіолет, Один в каное, «Mad Heads», «Dakh Daughters», «ФлайzZzа», «Серцевий напад», «Широкий лан», Marmur, Цвях.

Особливістю події буде гутіркова сцена, яка передбачає виступи авторитетних для молоді письменників, поетів, культурних, громадських діячів, українських військових, науковців, політиків, ветеранів УПА та учасників бойових дій на Сході України.

Спеціально для фестивалю буде відзнятий ролик про українців – відвідувачів і учасників фестивалю, які народжені у 1991 році й за 30 років Незалежності сформувалися як успішні фахівці та свідомі громадяни. Також «Бандерштат» випустить серію подкастів про історичних постатей, які вплинули на становлення незалежності, а ще серію інтерв’ю з артистами про незалежну українську музику.

Для того, щоб молоде покоління глибше розуміло історію краю, своєрідною родзинкою фесту стане історична реконструкція. Завдяки локації «алея громадських організацій» фестивалю, команді проєкту вдається долучити молодь та населення загалом до громадського життя. А дитяче містечко пропагує сімейні цінності.

Квитки можна купити за посиланням.

Наповни своє літо яскравими враженнями!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 7 Липня 2021 10:25
Скільки ще ті ніформали будуть загаджувати береги Стиру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus