USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Бандерштат» може переїхати у Київ

2 Серпня 2015 13:41
Організатори дев’ятого фестивалю національного опору «Бандерштат» не відкидають тієї можливості, що наступного року фест може «переїхати» до Києва, або відбутись на території між Володимиром-Волинським та Нововолинськом.

Про це голова оргкомітету, народний депутат Ігор Гузь розповів під час прес-конференції організаторів.

З його слів, організатори шукають «нових візій та течії». Мовляв, фестиваль відбувається вже у дев’ятий раз, а тому прийшов час експериментувати з новими форматами. Як варіант розглядають і щось на кшталт «проміжного» фесту, який може відбутися між Володимиром-Волинським та Нововолинськом. Також не відкидають можливість того, що «Бандерштат» буде відбуватись одночасно і в столиці, і у Луцьку.
Проте, як зауважив фонтмен гурту «Тартак» Сашко Положинський, у Києві немає такої локації, як у Луцьку: «Я жив 15 років в Києві і знаю його так само, як Луцьк. Немає там такої локації, щоб був майже центр міста, зелень, чисте повітря і можливість знаходитись там цілодобово».
Натомість Ігор Гузь зауважив, що у власників іподрому, де і відбувається фест, закінчується договір оренди, а тому міськрада вирішуватиме, що робити з цією ділянкою. Зі слів Гузя, влада розглядає варіант облаштування на місці іподрому стадіону. І якщо так і трапиться, то фестиваль доведеться переносити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 2 Серпня 2015 13:49
эй! і так у Луцьку нічого не відбувається, ще й Бандер забрати від нас? Геть дивні люди
NazarVolynyaka Показати IP 2 Серпня 2015 13:59
Я рахую, що Бандерштат повинен залишитись у Луцьку! В Києві вистачає фестивалів, а в Луцьку це своя фішка, яка повинна притягувати туристів і розвивати наш край та місто!
Анонім до NazarVolynyaka Показати IP 2 Серпня 2015 17:15
Ой!:) Ну вже стільки туристів у Луцьку під час Бандер-фесту:)))
Роман Показати IP 2 Серпня 2015 15:06
Гузю просто впадло лишні гроші на маршутку тратити :) Він же ш тепер хлоп столичний
Анонім Показати IP 2 Серпня 2015 15:26
Ну ,и слава Богу !
свідомий Показати IP 2 Серпня 2015 17:14
Ну так, комерційна складова, там більше лаве зняти можна! Як кажуть: "скатертью дорога" У Луцьку вільніше дихати буде, ще б Гузь у Києві балотувався і лишив Волинь у спокої!!!
Корінний лучанин Показати IP 2 Серпня 2015 17:30
ХА-ХА-ХА!!! Гузь щось не "доганяє" ! Ну який "БАНДЕРШТАТ" може бути у КИЄВІ, ці речі не сумісні! Можна дійсно, провести експериментально паралельно у Луцьку і в Києві , але не можна давати йому постійну прописку у КИЄВІ , бо на цьому фест і завершить свою історію. Київ став столицею БАТЬКА "РОШЕНА". "БАНДЕРШТАТ" народився у Луцьку і він є його столицею! ЗАУВАЖУ до речі, УПА створювалась на ВОЛИНІ , а не в КИЄВІ! Це щось да означає.
А до Корінний лучанин Показати IP 2 Серпня 2015 17:51
А я б ту історію завершив сьогодні
Ковель Показати IP 2 Серпня 2015 18:51
Колись вже таврійські ігри до Києва перевезли. І де вони зараз?
м Показати IP 2 Серпня 2015 22:56
а ніхто і уваги не звернув шо наш іподром закрити хочуть. ше один стадіон? тваринам з зоопарку кожен рік музика вуха ріже, то ше галас з стадіону нервовими зробить.
таке відчуття Показати IP 3 Серпня 2015 00:09
що в Луцьку крім бандерштату немае про що порозмовляти.це що реклама цікавим істотам.
Zero Показати IP 3 Серпня 2015 00:32
Хочу просто поділитися враженням: Щодо Бадерштату 2015 - третій день самий "зірковий" -але... серед всіх трьох днів, останній день виступу був повна лажа... незрівняється з виступами Тартака і Ролікса!!!
Організаторам_Бандер Показати IP 3 Серпня 2015 09:44
Шановні організатори, вдоскональте контрольно-пропускну систему, а саме вирішіть ідею з браслетами - не потрібно вішати 1 браслет на три дні - для декого це незручно, заважає, і є потрба зняти. Якщо є квиток, видайте 3 браслети різних кольорів на окремий день, щоб людиям було комфортно. А то виходить як чесний відвідувач купив квиток, в Пт. вділи браслет, в суботу - на весілля або ДН... - є потреба зняти... а потім на вході слід доказувати навіщо це зробили, розказувати де живеш, розпинатися і показувати сам квиток. Якщо Ви вже так переживаєте, щоб на один квиток не заходило по декілька людей, то записуйте вже паспорті дані! Це просто жах, дівчата на вході - ще й починають хамити, і сміятися за те, що хочете просто попасти на концерт за свої гроші.
579 до Організаторам_Бандер Показати IP 3 Серпня 2015 09:46
А вартість Квитка далеко немала, щей приходиться "принижуватися" і доказувати що самі ж його придбали! ЖАХ!
my_gift Показати IP 3 Серпня 2015 14:17
Бандерштат НАШ. І крапка.
Корінний лучанин до my_gift Показати IP 3 Серпня 2015 16:22
А Гузь вже не наш. Пішов у козачки, комусь прислуговувати як став нардепом завдяки нововолинцям. Через те він говорив ,що треба десь між Володимиром- Вол. і Нововолинськом проводити фест. Ось такі метаморфози відбуваються із Гузем. Якесь у нього помутніння розуму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus