USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Сімейний «Бандерштат»: його відвідали навіть одномісячні малюки

7 Серпня 2017 08:29
Фестиваль українського опору «Бандерштат» зібрав на Волині близько 10 тисяч учасників із різних міст України та з-за кордону, зокрема з Білорусі, Туреччини, Молдови, Грузії та Росії.

«Бандерштат» тривав із 4 по 6 серпня. Тут діяли три сцени, відбувалися літературні читання, інтелектуальні дискусії та спортивні змагання. Фестиваль відрізняється від багатьох інших тим, що це безалкогольний проект, тому тут комфортно та безпечно відпочивати сім’ями.

Пропонуємо вашій увазі сімейну фотопідбірку.
Доки маленький бандерівець, якому лише місяць, спить, - його батьки уважно слухають представників добровільного медичного батальйону «Госпітальєри» на гутірковій сцені, які вчили гостей «Бандерштату» як рятувати життя.
Дев’ятирічний Арсен уперше на цьому фестивалі й вдячний мамі, що взяла його із собою.
«Тут дуже класно, є безплатні тренажери й на них кожен може позайматися, багато різних розваг, дітей, я знайшов нових друзів. А ще, мені подобається патріотична музика», - каже хлопець.

А на запитання «Хто такий патріот?» каже, що це людина, яка любить свою країну.
Мама Арсена Інна каже, що на «Бандерштаті» саме заради дітей.

«Я сюди прийшла зі своїми дітьми для того, аби вони навчалися, розвивалися та проймалися патріотичним духом. Ми тут вперше й прийшли саме заради дітей, бо я намагаюся їх максимально долучати до різних спортивних та культурних заходів. Їм це подобається», - каже лучанка.

Пані Марина приїхала з Києва й на «Бандерштаті» теж уперше.
«Я чула багато позитивних відгуків про цей фестиваль від друзів і знайомих. Зокрема вони казали, що тут здебільшого українська музика, якісна музика. Приємно, що це фестиваль без алкоголю, тому тут можна комфортно почуватися з дітьми й вони беруть хороший приклад того, як можна відпочивати. А найбільше мені до вподоби тутешня атмосфера. Окрім цього, молодь має знати історію, її персонажів, бо ж у нас в школі не вчили, хто такий Бандера, та викорінювали національну ідентичність. Тут є, де відпочити молоді, дітям порозважатися та старшим приємно провести час», - ділиться враженнями столична гостя.

Зі своєю сім’ю на «Бандерштаті» й тренер волинського клубу з бушинкан джиу-джитсу, бразильского джиу-джитсу, ММА та грепплінга «GARDA», офіційний представник бушинкан джиу-джитсу у Волинській області Михайло Савчук. Він вважає, що людина повинна розвиватися багатогранно як спортивно, так і культурно, цінуючи гарну музику та мистецтво, що дає можливість кожному рости індивідуально та піднімати ближніх.
Усім же, хто так і не потрапив на фестиваль, Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує трансляцію фестивалю у перший, другий та третій дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 7 Серпня 2017 10:42
Безвідповідальні батьки, які взяли місячну дитину в таку спеку, та до місця великого скупчення різного зброду. Шум, драки, алкоголь,наркотики, така характеристика даного заходу, яке побачив власними очима.
Олена Показати IP 7 Серпня 2017 11:40
Особисто знаю батьків та їх чудового малюка. Свідомі , прекрасні люди , з прекрасним підходом до життя та виховання дитини. Усім зичу таких же свідомих поглядів та переконань , за такими дітками майбутнє.
анонім Показати IP 7 Серпня 2017 12:12
правильно!!!. ось такі заходи потрібно проводити по всій Україні а не сексуальних меншинств.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus