USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бандерштатівців привітали з літака. ВІДЕО

7 Серпня 2016 08:00
На літаку «Маестро» екіпаж двічі пройшов над територією фестивалю «Бандерштат», привітавши присутніх погойдуваннями крила.

В перший день 10-го ювілейного фестивалю «Бандерштат - 2016», окрім екіпажу парапланеристів зі Львова, музикантів і глядачів привітали з неба представники Луцького Аероклубу «Крила Волині» і Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈».

На легкомоторному літаку «Маестро» власної конструкції Луцького Аероклубу «Крила Волині» вони двічі пройшли над головною сценою фестивалю, погойдавши крилами в знак привітання.

Пілотував «Маестро» його генеральний конструктор і керівник Луцького Аероклубу «Крила Волині», військовий льотчик 1-го класу, майор Військово-Повітряних Сил у відставці Віктор Коваєв. А один із співзасновників Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈» Ілля Сметанін для Інформаційного агентства Волинські Новини в цей час здійснив відеозйомку фестивалю з повітря.

До слова, цього року легкомоторний літак «Маестро» власної конструкції Луцького Аероклубу «Крила Волині» зайняв перше місце в номінації «Найкращий літак» на 10-му ювілейному злеті легкої авіації імені Сергія Корольова в Житомирі серед 75-ти інших літальних апаратів.

Представники Луцького Аероклубу «Крила Волині» щиро запрошують всіх охочих викупатись у волинському небі на туристично-розважальних польотах. Всі подробиці можна дізнатисьна гарячій лінії зв'язку з Адміністрацією Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ната Показати IP 7 Серпня 2016 08:47
Добре що не звалився
Льотчик бандера Показати IP 7 Серпня 2016 09:57
Вiтаю
ОПА! Показати IP 9 Серпня 2016 21:26
А ЩО ТО ТАМ ЗА БУДІВНИЦТВО З ЗАПЛАВІ СТИРУ? ГА?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus