USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Літак власної конструкції луцького аероклубу отримав нагороду «Найкращий літак»

29 Червня 2016 10:00
Літак "Маестро" власної конструкції Луцького Аероклубу "Крила Волині" на 10-му ювілейному злеті легкої авіації ім. С. П. Корольова, який нещодавно відбувся на летовищі цивільного аеропорту у Житомирі, отримав нагороду в номінації "Найкращий літак". Про це йдеться на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ✈".

Зліт виявився одним з наймасштабніших за кількістю літальних апаратів, - інформує Sla.kiev.ua.

У цьому році на зліт зібралося 76 літальних апаратів - літаки, вертольоти, планери, мотодельтаплани тощо.



Цього року погодні умови були максимально комфортними і для польотів, і для спілкування на землі, напевно тому, все традиційні заходи зльоту - показова програма, семінар по Авіаційному законодавству, польоти і нагородження учасників, вечірній концерт і нічна ватра пройшли на одній хвилі загального натхнення.



Літак "Маестро" власної конструкції Луцького Аероклубу "Крила Волині" на 10-му ювілейному злеті легкої авіації ім. С. П. Корольова на летовищі цивільного аеропорту м. Житомир.



За штурвалом "Маестро" генеральний конструктор літака, керівник Луцького Аероклубу "Крила Волині" Віктор Іванович КОВАЄВ.



Керівник Луцького Аероклубу "Крила Волині" Віктор Іванович КОВАЄВ (перший справа) під час церемонії нагородження переможців.



Найвища нагорода в номінації "Найкращий літак".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанин Показати IP 29 Червня 2016 12:14
Віктор Іванович,це_КЛАС!Але державі потрібні винищувачі.Подумайте.
Сергій Показати IP 29 Червня 2016 12:35
Чого ж наш "великий" конструктор з Волині назвав свій літак по-москальськи ?
Довідка для особливо "національно ідейних". Маестро - італійське слово, а режисер і актор геніального фільму "В бой идут одни старики", звідки взята назва, а саме Леонід Биков, який зіграв роль Маестро - українець, який протягом всього фільму славить українську землю.
Андрій до Організація Волинських Авіалюбителів Показати IP 29 Червня 2016 16:14
італійське слово обовязково писати з російською "Э" ??? Волинським конструкторам? По-перше, у фільмі не було надпису "Маэстро". По-друге, надпис "Маестро. Леонід Биков" (саме з українськими літерами!) чомусь не гріх було використати на МІГ-29 льотчикам Василькова - http://kievgrad.org/img/Bykov/mig.jpg. Ну але ж видатні волиняни не можуть прославляти Україну українською мовою!!! це ж неповноцінно, та й ВСТИДНО якось, правда?
Дозвольте домахатись, називається. :) Як заздриш чужому щастю, то так і скажи. Не про тебе ж статтю написали і не ти ж в небі мов птах літаєш на цій лялечці, то треба хоч в коментарях спробувати на себе увагу звернути якось, правда? ;) Не скигли, це погано для здоров'я. Звернись краще до нас в Аероклуб і ми тебе із задоволенням прокатаємо на нашому "МаЕстро". :) Після польоту одразу покращується настрій, перевірено сотнями лучан. ;)
Андрій до Організація Волинських Авіалюбителів Показати IP 29 Червня 2016 22:01
Тю, чудні ви:). Просто пересічному волинянину хочеться почувати зовсім не заздрість, а гордість за таланти свого краю. Ну але коли ці таланти (тут без іронії) називають свої витвори "маЭстро", пересічний волинянин відчуває, що таланти не зовсім свої, і троха впадає у печаль.
Сергій до Організація Волинських Авіалюбителів Показати IP 30 Червня 2016 00:44
Я задав конкретне питання про москальське слово (з рос.літерою "Е") в назві літака, а Ви відбрехуєтесь як діти малі! Якщо такі круті і не скиглите, то треба було й відписати прямо як є !!! За перемогу вітаю, за назву - точніше рос.слово нанесене на літак ганьба і не "клейте" сюди якихось визначних людей!
Як бачимо, панове, розтин показав невиліковність хвороби. Людина протягом 15-ти років власними руками створювала літальний апарат, на якому сьогодні дарує сотням лучан радість від відчуття польоту. І він, як творець, має право написати на ньому хоч на санскриті і це його особиста справа, бо в нас демократична держава і право кожного на самовизначення прописано в Конституції. Спочатку створи щось своє в цьому житті, а потім роззявляй писок і вчи людей жити, бо це невід'ємна риса місцевого менталітету - сидіти у власному лайні, нічого не робити і при цьому домахуватись за нічого не значущі дрібниці до тих, хто чогось досяг у цьому житті власною кропіткою працею.
Дада до Сергій Показати IP 30 Червня 2016 20:17
Боже мій, який же ти тупий... от таким як ти, я кажу - перестаньте користуватись газом ( бо він російський) водою ( бо нагрівається газом. А от тоді і пиши щось про назву літака. Волинянин переміг, а тобі аби щось ляпнути.
знайка до Сергій Показати IP 29 Червня 2016 13:23
А Серега не москальське.....
Тамара до Сергій Показати IP 26 Серпня 2016 00:51
Сам щось побудуй-і називай як хочеш,хоч по-китайськи,а хоч на мові текірапа.А на чужу роботу рот не роззявляй,воїн диванний.
123 Показати IP 29 Червня 2016 20:21
на контрабас піде з любими буквами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus