USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Бандити відгамселили чоловіка і покинули вмирати на морозі

3 Червня 2013 14:29
По вісім років споглядатимуть небо в клітинку двоє розбишак, які взимку на Волині жорстоко побили чоловіка і покинули вмирати на морозі.

Так ухвалив Апеляційний суд Волинської області.

Злочин стався в лютому 2012 року. Двоє розбишак перестріли у парку в Цумані Ківерцівського району чоловіка і жорстоко відлупцювали. Били лежачого ногами по тілу і голові. Забравши у нього двадцять гривень, покинули непритомним на морозі мінус п’ятнадцять.

Від переохолодження чоловік і помер.

Згідно з вироком суду першої інстанції, обом зловмисникам «впаяли» по вісім років позбавлення волі. Однак із таким вердиктом не погодилися і адвокати, і рідні загиблого. Якщо захист просив пом’якшити кару, то постраждалі хотіли збільшити термін ув’язнення до 12 років.

Однак колегія суддів судової палати із розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Волинської області відмовив у задоволенні апеляційних заяв, тож вирок Луцького міськрайонного суду залишився без змін.

Таким чином, обом розбишаками доведеться провести за ґратами по вісім років.

Ухвала суду набрала законної сили з моменту оголошення, але може бути оскаржена у касаційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Цуманчан Показати IP 3 Червня 2013 15:38
Взяли добру касу,ось і лишили вирок без змін. Побили чоловіка незащо, лишили замерзнути і всього ВІСІМ РОКІВ. Куди суспільство котиться?
зона до Цуманчан Показати IP 3 Червня 2013 16:49
8 років має вистачити, щоб ця погань здохла там від нестерпних умов і хвороб.
Андрій Показати IP 3 Червня 2013 18:01
а ви знаєте що це був хлопець 18 років, прийомний, його батьки всиновили і вироситили а бидляка з мажорної сім’ї побив його за пиво і 18 гривень які з кишені витягнули...але нічьо. слідчим забашляли і все шо треба непопало в справу
Андрій Показати IP 3 Червня 2013 18:02
а ще забашляли експерту ківерець Михайлевичу. той чорт ше той хабарник. його насправді закопали до смерті а експерт сказав шо від переохолодження помер. хлопець весь синій був коли його найшли, і синій не від морозу а від опухлостей і ран
Андрій Показати IP 3 Червня 2013 18:03
а мама одної з бидляк начальник цуманського ЖКГ вот і тернула з експертом вовремя бо так би синочок получив 15
Михайло Показати IP 4 Червня 2013 02:06
Бандюгам повинна бути норма за цей злочин довічно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus