USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Банкова зробила вибір на користь фальсифікації майбутніх виборів. Думка

24 Жовтня 2017 11:07
Порошенко, випробовуючи терпіння українського суспільства, може спровокувати не третій Майдан, а повторення румунського сценарію. А рейтинги кандидатів у президенти демонструють те, що Банкова зробила вибір на користь фальсифікації результатів майбутніх виборів.

Про це написав український громадський діяч, колишній нардеп Андрій Сєнченко на своїй сторінці у Фейсбук.

Зі слів політика, над «рейтингами» кандидатів в президенти і політичних партій, оприлюдненими Центром Разумкова, можна було б посміятися, але проблема в тому, що вони явно демонструють зроблений Банковою стратегічний вибір на користь фальсифікації результатів майбутніх виборів. А це, як зауважує Шевченко, вже не привід для жартів.

Як інформує Цензор.НЕТ, згідно з результатами соцопитування Центру Разумкова, найбільшу підтримку в першому турі президентських виборів отримав би чинний Президент України Петро Порошенко (14%), на другому місці була б лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко (8,4%).

Зауважимо, згідно з результатими опитування, оприлюдненими нещодавно, 68,2% громадян України не довіряють президенту.

Також у прес-релізі зазначається, що у разі проведення президентських виборів за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка проголосували б 7,2% тих, хто має намір узяти участь у виборах, за керівника фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка 6,8%.

Українському музиканту, лідеру групи "Океан Ельзи" віддали б голоси 6,6% виборців, лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку - 6,3%. За лідера партії "За життя" Вадима Рабиновича проголосували б 5,9% опитаних, за прем'єр-міністра Володимира Гройсмана - 4,1%. Меру Львова Андрію Садовому симпатизують 4,0% виборців, лідеру партії "Свобода" Олегу Тягнибоку 3,0%.

Мера Києва Володимира Кличка бачать на посаді президента 2% виборців, екс-прем'єра Арсенія Яценюка 1,4%, лідера забороненої судом в Україні Компартії Петра Симоненка 1,4%, народного депутата лідера партії "ДІЯ" Дмитра Яроша - 1,1%. Народному депутату Надії Савченко готові віддати голоси 0,8% виборців.

Під час досліджень, які були проведені з 6 по 11 жовтня 2017 року, було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Про те, що в Україні ситуація дуже схожа до тієї, що була на початку 2000-х у Румунії, свого часу зазначав і Давід Сакварелідзе, екс-заступник генпрокурора України.

На початку 2000-х час у Румунії, як і нині в Україні, процвітала корупція. Румуни взялися до серйозної боротьби з нею. Створили Національний антикорупційний директорат (аналог нашого антикорупційного бюро). Туди прийшли люди, які почали розслідувати справи проти представників вищих ешелонів влади. Пересадили майже всю корумповану політичну еліту, що дало поштовх новому руху, оновленню вищих політичних еліт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 24 Жовтня 2017 11:24
так від одного вигляду чоколядового блювати хочеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus