USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Башкаленко на ринках побачив «кам’яний вік»

28 Жовтня 2011 17:28
Перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко дорікнув керівникам луцьких ринків, що на їх підприємствах панує «кам’яний вік».
Про це він сказав 28 жовтня під час наради з контролюючими службами та директорами підприємств торгівлі.
Заступник начальника управління МНС у Волинській області Микола Кревський відзвітував, що порушення виявили на кожному ринку. Наприклад, на ринку «Завокзальний» недостатньо широкі проходи між рядами та заблоковані під’їзди до торгових рядів. «Це утруднюватиме доступ пожежних машин до місця займання», - зауважив він. І додав, що на багатьох торгових «точках» немає автоматичної пожежної сигналізації. А серед тих, де є – не всі підключені до центрального пульта.

На «Центральному» та «Північному» ринках не підведена гаряча та холодна вода до контейнерів або продуктових павільйонів, відсутня каналізація. Не на всіх ринках вистачає вогнегасників, або ж вони застаріли і потребують заміни. Наприклад, «на авторинку Луцька, що на вулиці Єршова, 6 треба встановити вогнегасники великого об’єму», - наголосив Микола Кревський. У відповідь представник власника переконав, що 100-літрові вогнегасники вже адміністрація ринку вже придбала і встановила.

Директор державного підприємства «Волиньстандартментрлогія» Адам Ханзерук зауважив, що під час перевірки ринку «Новий» орендарі контейнерів відмовилися продемонструвати ваги та гирі. Це обурило Башкаленка і він заявив представнику власника об’єкта: «Це якийсь цирк, клоунада. Я найду на вас управу. Ви палець об палець не рухаєте». Посадовець також додав, що щодня ринки області обраховують громадян на 5 тонн товарів і продукції.

«Майже на всіх ринках не усунено порушень», - продовжив Ханзерук, – «часто підприємці користуються вагами китайського виробництва, які не показують точні цифри».

Башкаленко доручив підприємцям до 1 грудня виправити ситуацію, а потім додав, що після «1 грудня балаканини не буде», а будуть комплексні перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
док Показати IP 28 Жовтня 2011 18:46
БАШКАЛЕНКУ-як можна поступить до партіі.
Свідомий громадянин Показати IP 28 Жовтня 2011 19:29
Пане Башкаленко, "палець об палець не рухають", а стукають. Підтягуйте українську мову. Бо попахує "азаровщиною".
Петро до Свідомий громадянин Показати IP 28 Жовтня 2011 21:53
Башкаленко краще тебе мову українську знає. Він чудовий керівник і просто хороша людина. а якщо ви людину не знаєте не потрібно її поливати брудом, це як мінімум не культурно. Та з іншої сторони, якщо є цікавість до його особи (будь-яка хороша чи погана)значить є авторитет в супільстві.
Хатуль Мадан до Петро Показати IP 30 Жовтня 2011 13:25
студєнт. камсамолєц, актівіст і просто красавєц, одне слово.
Бомба до Хатуль Мадан Показати IP 30 Жовтня 2011 23:55
Дурню, ти хоч знаєш Башкаленка ? Чи так п"ятака вирішив свого вставити.
опон Показати IP 28 Жовтня 2011 19:50
Ринки настільки "камяного" віку,як ісам Башка.
Він Показати IP 28 Жовтня 2011 21:58
Взагалі, хто такий башкалєнко, хто він ?... регіоновський вискочка?... Скажіть мені. будь ласка, коли з кацапа був хазяїн?...
Хатуль Мадан до Він Показати IP 30 Жовтня 2011 13:27
ригоанал гірше кацапа.
Микита Показати IP 28 Жовтня 2011 22:15
Чисто "советский" підхід, - всіх розстріляти. Чи може хтось із партії регіоналів трохи (пару мільярдів) скинуться на гирі для українців, тільки не по голові?
ОПТИМІСТКА Показати IP 28 Жовтня 2011 23:08
Свідомому громадянину- Невже Ви завжди аж так правильно висловлюєтесь? Завжди легко критикувати нічого не роблячи!!!
Хатуль Мадан до ОПТИМІСТКА Показати IP 30 Жовтня 2011 13:26
ви часом не ригоаналка?
Докучливий Показати IP 29 Жовтня 2011 10:53
Що таке "Волиньсандартментрлогія»?
Інфо до Докучливий Показати IP 30 Жовтня 2011 11:11
А це іще один "спец" по "вижимці" із торгівельників! Був "великим тутистом", потім ледь-ледь "закінчив" заочно у віці сорок років ПЦБ у водному Рівненському водному, виплив у Луцькому спирт - заводі, не встиг хапонути комісію із цінних паперів і став "найкращим" стандартним ХЛОПЦЕМ, "контролює базарні гирі"! УНІВЕРСАЛ! СЛАВА КПРС щодня будить його до "нелегкої" праці.
скептик Показати IP 30 Жовтня 2011 06:56
Дивно, за що ще тримають Ханзерука? Абсолютно неграмотна людина. Гидота. Вже ж немає його сподвижників - Лазорка і Блаженчука. Один керує гадючником "Метро", а інший сидить в Ханзерука в радниках. Лайно не тоне. Пішов з спирто-горілчаного з десятком кримінальних справ, цілком розваливши підприємство, а тепер ще тут керує. Помилки навіть в своєму прізвищі робить. На що тільки дивиться Башкаленко?
123 Показати IP 30 Жовтня 2011 09:29
А власний ринок "Привіз", як ? Все в порядку?
турист Показати IP 30 Жовтня 2011 11:55
Ханзерук - найнегативніший персонаж усіх часів і народів. Продажний, слизький, тупий, підступний, морально брудний, розбив кілька сімей, а зараз живе з колишньою коханкою, яка продавала йому "ліву" горілку. Тою горілкою, за рахунок якої в тарасосо зявився особняк. особняк. Такий як подасть руку, то треба мити з розчином хлору, як після сільського туаленту. Це безязикий заступник француза дав йому цю посаду. безязикий - безязикому.
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2011 12:11
Молодець Башкаленко, який би він там не був, вони всі добрі, але за справу взявчся добру. Все, що товриться на ринках- це вже всьому кфінець. Обважують так, і сказати не можна нікому нічого. Пане Башкаленко тільки ви їх накажіть по серйозному, хай відповідають,бо такен далі творитися не може, а інші будуть боятися.Якби кожен чиновник хоч трішки намагався навести лад у будь-якій галузі за яку відповідає, можливо і змінилося б щось на краще.І люди повірили б у якусь хоч маленьку справедливість.
підтримую Показати IP 30 Жовтня 2011 14:06
Я цілковито поміняв думку про Башкаленка на кращу. Вимогливий. Знає, що говорить. Скрізь заглядає, бо так і треба. Обітреться і буде гарний керівник. А щодо мови, то він нею краще володіє, ніж вчитель -губернатор невідомої губернії. А якби цього безязикого Ханзерука прогнав, то йому був би неперевершений респект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus