USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ринках Ковеля будуть нові правила торгівлі

11 Грудня 2014 08:31
Нові правила торгівлі на ринках планують впровадити на ринках у Ковелі. Про це інформує Кowel.com.ua.

Відбулося громадське обговорення щодо цього питання. Затвердження нових правил відбудеться на черговій сесії міської ради.

Лілія Барна, начальник відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міської ради, прозвітувала, що на вимогу часу потрібно було створювати нову редакцію правил торгівлі на ринках міста.

Правила торгівлі на ринках складалися з урахуванням пропозицій ветеринарної, санітарноепідеміологічної служб та інших заявлених пропозицій громадськості.

Запланованого на вчора громадського обговорення як такого не відбулося. Єдина пропозиція від присутніх – винести на затвердження нові правила торгівлі на ринках на чергову сесію міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
економіст Показати IP 11 Грудня 2014 08:34
Глава Минэкономразвития Айварас Абромавичус заявил, что Украина по сути — банкрот. Такую информацию он сообщил на заседании комитета по вопросам экономической политики. Он отметил, что Украина, по сути, банкрот, и поэтому ждать реальных программ стимулирования вместо декларативных не стоит. По его словам, главное — не препятствовать ведению бизнеса в стране.--------- Нова людина правильно говорить, а голова Уряду що???
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА ГО ВГ Показати IP 11 Грудня 2014 09:00
НАВІЩО ЇМ ,ЩОСЬ ОБГОВОРЮВАТИ , УСІ ПОРАДИЛИСЬ І ВОНО РІШИЛО. ВИ ЧИНОВНИКИ ХВОРІ І МИ ВАС ВИЛІКУЄМО, БЕЗКОШТОВНО.
Ринок Показати IP 11 Грудня 2014 09:37
Я тут торгував і буду торгувати. І .......мені ваші правила. Хоч нові , хоч старі.
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 10:46
Да Барна це великий знавець в торгівлі! З барної стойки в начальники. Це круто!
ZMI Показати IP 11 Грудня 2014 10:51
Депутат від Блоку Петра Порошенка Юрій Луценко вважає запропоновану Верховній Раді програму дій уряду непрофесійною. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. "Винесена в парламент Програма дій Уряду не просто розчарувала. Це – щось середнє між студентською халтурою і журналом "Мурзілка", – вважає він. Луценка обурила відсутність конкретики у цілій низці напрямків, зокрема – у реформуванні МВС, правосуддя, податкової системи та інших. "Єдине, за що можна голосувати в цьому 13 сторінковому шедеврі, то це за малюнки. Гарна робота, викликає оптимізм. Як у Буратіно, котрому так подобалася Азбука з картинками!" – вважає він.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus