USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Башкаленко пообіцяв, що школу у Рованцях добудують. ФОТО

25 Жовтня 2010 08:18
У селі Рованці Луцького району у новій школі, яка функціонує уже понад рік розпочав роботу харчоблок, у день відкриття якого школу відвідав перший заступник голови Волинської ОДА, голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко.

У цій школі навчається понад 200 дітей. У Рованцях багато багатодітних сімей – окремі мають аж 17 дітей.

Башкаленко поспілкувався з колективом освітян і запевнив у тому, що школа й далі розбудовуватиметься: «Протягом найближчих п’яти років ми плануємо добудувати ще одне приміщення. На ці потреби заплановані конкретні кошти», - сказав заступник губернатора.

«Для того, щоб не бути голослівним, скажу: вже зараз є результати діяльності нової влади. Нещодавно ми отримали 40 мільйонів гривень зі Стабілізаційного фонду і розподілили ці кошти між районами. Голови райдержадміністрацій спрямували їх на першочергові завдання та потреби», - додав Башкаленко.

Головний регіонал Волині розповів, що програма Партії регіонів, з якою та йде на вибори, розроблена з максимально конкретним та виваженим підходом. «Кожен район формував пропозиції, скільки коштів потрібно для подолання проблем. Повірте, ми відповідаємо за реалізацією кожного пункту», - сказав Башкаленко і додав, що на наступний рік уже сформований перелік тих об’єктів в області, які потребують державних коштів. Загалом з державного бюджету на Волинь передбачено близько 200 мільйонів гривень.

«Реальність нашої програми підтверджують навіть наші опоненти. Окремі кандидати від опозиції просто один в один копіюють нашу програму і хочуть таким чином заробити собі бонусів, адже вони розуміють, все що там написано буде зроблено і намагаються, як кажуть, просто «під шумок» вклинитися, щоб потім сказати «ми ж зробили…», - розповів гаступник голови ОДА.

Олександр Башкаленко подякував освітянам і наголосив, що на сьогодні їхня праця одна з найвагоміших, оскільки формування людини – це копітка та трудоємна робота, а результат можна побачити лише через багато років. «Я вражений атмосферою у школі, вона абсолютно нова за своїм стилем, все має сучасний вигляд. Сьогодні я відвідав початкові класи. Там доволі тепло. Окрім того, оформлення яскраве, достатньо місця. Але, незважаючи на зразковість, ми все одно будемо підтримувати ваш навчальний заклад. Я дізнався, що є необхідність в комп’ютерах, і обов’язково врахую це питання. Для мене правду кажучи, немає різниці яку політичну силу підтримує людина, яка звертається до мене за допомогою. Якщо я зайняв це крісло, то автоматично взяв на себе ті проблеми, які залишилися від попередників, а отже, буду їх вирішувати» - запевнив Олександр Башкаленко.

Голова Боратинської сільської ради Сергій Яручик розповів, що у Боратині завершується будівництво амбулаторії, - справа лише за обладнанням. Олександр Башкаленко дав вказівку негайно підготувати список необхідного інвентаря для медзакладу: «У цій сільській раді відразу видно роботу місцевої ради. Та ще й сільська влада спочатку пробує вирішити питання своїми силами, а вже потім просить допомоги у бюджетів вищого рівня. Якщо господар хороший, в нього і інвестори будуть в селі, і бюджет завжди у плюсі…», - сказав Башкаленко.

Окрім цього, під час поїздки Башкаленко відвідав учасний спортивний комплекс і дитячий садок у Боратині, а також приміщення місцевої сільської ради.

Загалом Олександр Башкаленко запевнив, що був приємно вражений поїздкою на територію Баратинської сільської ради і додав, що якби такі керівники були в кожній сільській раді, то область була би найуспішнішою в Україні.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus