USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Баскетболіст з Луцька набрав в американській Асоціації понад 2000 очок

4 Березня 2018 10:52
Український форвард команди NCAA Східний Вашингтон Богдан Близнюк, родом з Луцька, прокоментував своє досягнення, а також поділився очікуваннями від другої частини сезону, інформує ВолиньSport.

«Подолання відмітки у 2000 набраних очок за кар'єру - дуже особливий момент для мене. Особливо якщо подивитися на список особистостей, які зробили це до мене. У нас утворилася свого роду гонка. Але найголовніше, щоб команда закінчила сезон на найвищому місці. Хоча це досягнення дійсно було особливим для мене. Це робить мій сезон ще більш захоплюючим. Я отримую велике задоволення від виступу в команді.

Я з великою радістю виходжу на майданчик в кожному матчі. Мені здається я вивів свою гру на новий рівень. Я заявив про себе і показав, ким є насправді. У той же час, я зробив прогрес у багатьох аспектах. Ми оформили перший виїзний свип за два роки. Зараз "Східний Вашингтон" демонструє свій кращий баскетбол. Думаю тепер ми оформимо і домашній свіп, продовживши свою переможну серію», - мовив він.

Додамо, що Богдан Близнюк народився в 1995 році у Луцьку. Коли йому було 7 років, батьки переїхали до США.

Уродженець Волині у середньому за гру набирає 8,5 очка, 3,9 підбора. Реалізація кидків – 59,4% (двоочкові) та 55,0% (триочкові).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 6 Березня 2018 11:37
Америка - фсьо! Фсi в америку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus