USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Баталії» навколо нашумілого ПФ «Скорпіон-сервіс»: міськрада розбирається

4 Лютого 2014 16:13
У міськраді тривають «баталії» стосовно нашумілого ПФ «Скорпіон-сервіс».

Луцькі депутати обговорювали можливості правового регулювання конфліктної ситуації, що стосується ділянок торгово-пішохідної зони на вулицях Карпенка-Карого та Кравчука. Понад 12 років тривають гострі суперечки стосовно «війни» між підприємцями, які спорудили тимчасові споруди – кіоски та фірмою, що орендує землю, на якій вони знаходяться.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 3 лютого.

Так, у юридичному відділі луцької міської ради стверджують, що до повноважень міськради, як органу місцевого самоврядування, не входить констатація фактів взагалі, зокрема й фактів належності майна приватної власності.

Тим часом, депутат Луцької міської ради Віталій Кварцяний гучно наголосив, мовляв, «юридичний відділ давно пора ліквідувати»:

«Такі юристи, як ви, деформують людей. У вас юристів, - як в циганському домі клопів», - сказав він.

У той же час, представник підприємницької сторони конфлікту пообіцяв привезти документ договору аренди між підприємцями та мерією в оригіналі. Також він зачитав частину тексту звернення підприємців до депутатів, утім зазначив: «Я заради того, щоб зберегти тут спокій, не читатиму все. Я уникну тих формулювань, які сформулювали підприємці. Але якщо цей абсурд невирішеного питання висітиме в повітрі, я зачитаю усе без виключення на сесії», - наголосив він.

Зрештою депутат міськради Андрій Осіпов запропонував повторно розглянути наболіле для обох сторін питання під час наступної сесії. Народні обранці рішення ухвалили
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дід Парафін Показати IP 4 Лютого 2014 16:18
Та уймітесь вже з тим скорпійоном! дідо каже, що за стільки літ уже можна було до чогось толкового добазікатись
сроманюк до Дід Парафін Показати IP 4 Лютого 2014 16:56
взяв
центр Показати IP 5 Лютого 2014 09:40
а Осіпов всюди пхає свого носа і пику................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus