USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Батальйон 14 ОМБР і діти Щастя отримали подарунки

22 Квітня 2015 10:15
Зібрали та відправили передачу в зону АТО для наших бійців. Заразом передали смаколиків для дітей Щастя.

Маршрут волонтера Володимира Добровольського з Рожищ та його товаришів був досить непростий - Артемівськ, Лисичанськ, Щастя, Старобельськ.

Про поїздку волонтерів з Волині на схід України на сторінці у мережі опублікував Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

«Цього разу ми виконували певні замовлення. Зібрали немало: аптечки для екіпажу танку, розкладушки для бліндажів, 6 ящиків спецліків для реанімобілів, спецпередачу для реанімації в прифронтовий шпиталь Пирогово, навушники для арти, спальники, засоби гігієни, іграшки і розвиваючі ігри, творчі набори та одяг для дітей в Червону зону…

Також, напередодні, відправили нашим воїнам ще вантаж Великодневих смаколиків). Як завжди, переживали і молилися за наших водіїв-волонтерів… Їх робота вкрай небезпечна…

Та, Слава Богу, рейс успішно завершили - все вже в наших хлопців на передовій! Звітуємо, що аптечки, розкладушки, 2 ящики ліків, засоби гігієни, Великодневі смаколики і цигарки отримав наш підшефний танковий батальйон 14 ОМБР.

Артилеристські навушники, спальники, ліки і засоби гігієни отримав артдивізіон 14 ОМБР.

2 ящики ліків і спецпередачу для операційної отримали лікарі-Пироговці у шпиталі Артемівська. Неймовірно круті лікарі… Саме вони першими надають найпрофесійнішу допомогу пораненим бійцям... 1 ящик ліків замовляв і отримав «Айдар» (і ще додали їм всякого потрібного).

Вантаж для діточок приїхав у Щастя... Скільки ж було радості і щастя в дітей! Вони давно не бачили таких крутих «Дитячих скарбів».


Щиро дякуємо за допомогу у зібранні цього вантажу нашим невтомним і надійним партнерам - жителям Волинської області і Save Lives Together Волонтерська Сотня Україна - Світ Israeli Friends of Ukraine! Тільки разом ми сила!», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus