USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Батько підпоїв і підбив на злочин свого сина-школяра

4 Лютого 2010 14:32
У райцентрі Любомлі невідомі пограбували місцеву лікарню. З’ясувалося, що до злочину причетні школярі, якими курував «турботливий» батько.
Із медзакладу до Любомльського райвідділку міліції надійшло повідомлення про те, що з 15 по 29 січня з приміщення хірургічного корпусу викрадено трансформаторні катушки, медичну апаратуру. Злодії проникли до лікарні, зламавши вхідні двері. Міліція встановила, що «злочин скоїли жителі Любомля Віктор А., 1977 р.н., Вадим А., 1995 р.н., Павло О., 1993 р.н., Артем Ш., 1991 р.н., Юрій В., 1994 р.н.».  «Сім`я і дім» дізналася подробиці цього злочину в начальника сектору карного розшуку Любомльського райвідділу міліції Степана Волкуновича. 32-річний Віктор А. розлучився із своєю дружиною, але його син Вадим вряди годи навідувався до нього. Батько пригощав сина-восьмикласника і його товаришів ...горілкою. Не цуралася компанія і крадіжок. «Нині ми перевіряємо причетність цих осіб на грабунок двох магазинів в Любомлі», - розповідає Волкунович. Ще напередодні Нового року в райцентрі сталася крадіжка і міліція перевіряла цей злочин. Під час перевірки міліція вийшла на Віктора і його «тимурівців». Вони зізналися в тому, що пограбували старе приміщення райлікарні. Медзаклад у результаті візиту цієї компанії позбувся карнизів, рентген-апарату, іншої старої апаратури. Злочинці планували продати ці речі на пункті заготовки кольорових металів.
До слова, старе приміщення райлікарні охоронялося. Отож, слідчі мають питання є до сторожів закладу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus