USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батьки зниклої в Нововолинську дівчини переконані, що її викрали

8 Серпня 2016 17:25
Уже тиждень розшукують правоохоронці зниклу неповнолітню дівчину із Нововолинська Катю Литкіну. Родичі схиляються до думки – дівчину викрали. Мовляв, сама піти з дому не могла. Журналісти СТН спілкувалися із батьком Каті й поліцією.

Більше про версії та обставини загадкового зникнення – у сюжеті СТН.



Спокійна, слухняна, навіть зразкова, – так про свою Катю розповідає батько зниклої нововолинянки Сергій Литкін. Цього року закінчила школу. Збиралася вступати до вишу. Запевняє, із дому раніше не тікала, та й узагалі проблем із нею не було. Така ситуація вперше, тому рідні схиляються до думки, що Катю викрали. Сама такого не зробила б, адже завжди повідомляла, куди і з ким іде.

Саме на колишнього хлопця Катерини Литкіної і падають усі підозри, за словами батька. Про зустріч вони домовлялися, листуючись у соцмережі. На ранок після зникнення усе листування дівчини за три місяці було видалено. А колишній хлопець зі своїм знайомим чи то родичем подався за кордон. Його сторінка із соцмережі також зникла.

Правоохоронці розглядають різні версії: і викрадення, і втечу.

Як розповів тимчасовий виконувач обов’язкві начальника міськвідділу поліції Тарас Пастерук, до правоохоронців зверталися громадяни й повідомляли, що зовні схожу дівчину бачили на фестивалі «Бандерштат» у Луцьку.

Нагадаємо, Катерина Литкіна, 1999 року народження, пішла з дому на прогулянку пізнього вечора 1 серпня і досі не повернулася. На вигляд їй 16 років, зріст 163 см, вага 59 кг, спортивної статури, обличчя овальне, волосся довге каштаново-фіолетове, очі голубі. Особливі прикмети – пірсинг рожевого кольору у вигляді краплі на язиці, поганий зір. Була одягнена в сірі шорти і сірий топ та рожеву накидку. Жодних речей чи документів Катя з собою не брала, вдома залишила навіть лінзи та окуляри.

Усі родичі дівчинки уже з ніг збилися у пошуках. Мама повернулася з-за кордону із заробіток. Кажуть – у якій ситуації Катя не опинилася б, зрозуміють.

Оголошення про розшук дівчини розповсюдили, де тільки можливо. В орієнтуванні вказано і телефони, за якими можна повідомляти новини у справі. Тим часом з’явилися охочі нажитися на чужому горі. Невідомі телефонували рідним і просили викупу. Проте, виявилися звичайними шахраями.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Катерини Литкіної, рідні й правоохоронці просять звертатися у найближче відділення поліції чи за номером 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Tg Показати IP 8 Серпня 2016 17:49
З теперішньою молоддю не заскучаєш.
жв Показати IP 8 Серпня 2016 21:04
а шо мус-р такий мордатий? еліта поліції
микола Показати IP 9 Серпня 2016 03:21
Да мент мордатий
Громадянин Показати IP 10 Серпня 2016 10:38
Кода батьків роботяги все для дитини а вона скоріше всього загуляла і дасть бог повернеться живою
лучанка Показати IP 10 Серпня 2016 10:59
Дивлячись на неї не можна сказати,що ця дівчина слухняна і слухала батьків. Смазливе личко схильна по вигляду до вільного в легкого життя.Мама гроші заробляє,чого б не погуляти. Дасть Бог погуляє і прийде,ніхто її не крав, вона сама пішла
! Показати IP 10 Серпня 2016 17:54
Пастерук нормальний чоловык знаэ роботу хабарыв не бере одним словом трудяга не ображайте
антон Показати IP 10 Серпня 2016 22:32
бівшій не причом наркаманав разорви и все узнаешь.про свой город батя гусь беспантовій незнает што делать.хто провожал до дому он все знает.красавица батя в подвал их
антон Показати IP 10 Серпня 2016 22:51
єта тот город если нада то єта там где проподают люди.хто там старшій хто голова не когда не чул про нево.ему што запрещают на люди показіваться.хто он....................................чул лишь одно донецкие там порох сними.лично мае мнения.
!!! Показати IP 10 Серпня 2016 22:56
Не викрали, а сама пішла. гуляти ж то хочеться. неповнолітня ж......
антон Показати IP 10 Серпня 2016 23:04
найти не х делать.
Невідомий Показати IP 12 Серпня 2016 09:31
Найшли мертвою на териконі 3 шахти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus