USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Баттон – новий чемпіон «Формули-1». Команда-дебютант – володар Кубка Конструкторів

19 Жовтня 2009 17:06
Пілот «Формули-1» Дженсон Баттон фінішував п\'ятим на Гран Прі Бразилії, і цього вистачило для дострокової перемоги в чемпіонаті світу з автогонок у найпрестижнішому класі. Команда Баттона «Браун» у дебютному для себе сезоні виборола Кубок Конструкторів, - повідомляють «Волинські новини».
Переможцем Гран Прі Бразилії став Марк Веббер         на «Ред Булл», на другу сходинку подіуму звівся Роберт Кубіца («БМВ Заубер»), третім фінішував пілот «Макларена» Льюіс Хемілтон.
Після цієї гонки другим в особистому заліку пілотів слідом за недосяжним Дженсоном Баттоном (89 очок) іде гонщик команди «Ред Булл» Себастьян Феттель (74 очки), третім - представник «Брауна» Рубенс Баррікелло (72 очки). У Кубку Конструкторів друге місце слідом за командою «Браун» (161 очко) посідає «Ред Булл» (135,5 очок), далі йдуть «Макларен» і «Феррарі» із 71-м та 70-ма очками відповідно.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus