USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Байден і Путін зустрінуться в Женеві 16 червня

25 Травня 2021 20:23
Президенти США і Росії Джо Байден і Володимир Путін зустрінуться в швейцарській Женеві 16 червня, повідомляє CNN з посиланням на джерела. Пізніше це підтвердили адміністрації обох президентів, пише Новое время.

За даними CNN, цього тижня Білий дім і Кремль наближаються до завершення переговорів про організацію зустрічі. Джерела телеканалу повідомили, що Женева – останній претендент на місце зустрічі двох президентів.

Цього тижня Білий дім направив до Женеви радника з нацбезпеки Джейка Саллівана – він має зустрітись там з російським колегою. Представник адміністрації Байдена відмовився коментувати остаточне місце проведення саміту до узгодження всіх деталей.

У Кремлі підтвердили, що Байден і Путін зустрінуться 16 червня в Женеві. Як повідомили в пресслужбі, президенти обговорять майбутнє двосторонніх відносин, питання міжнародного порядку денного, спільну боротьбу з пандемією коронавірусу і «врегулювання регіональних конфліктів».

Також зустріч підтвердили в Білому домі: «Лідери обговорять всі нагальні питання, оскільки ми прагнемо відновити передбачуваність і стабільність у відносинах між США і Росією».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus