USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Байден планує скасувати відкриття кордонів для Європи та інших країн, – ЗМІ

25 Січня 2021 09:12
Президент США Джо Байден скасує рішення свого попередника Дональда Трампа про скасування обмежень для мандрівників із Великої Британії, Європи, Бразилії та Ірландії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN з посиланням на офіційного представника Білого дому.

Крім того, Байден також поширить обмеження на мандрівників, які нещодавно були в Південній Африці, де наприкінці грудня зафіксували новий штам коронавірусу.

Зазначається, що рішення буде прийнято в понеділок, 25 січня. А самі обмеження будуть зняті 26 січня через майже тиждень після інавгурації демократа Джо Байдена.

За словами прессекретаря Байдена Джен Псакі, рішення Трампа не почне діяти.

«У зв'язку із загостренням пандемії і появою все більшої кількості нових штамів коронавірусу по всьому світу зараз не час знімати обмеження на міжнародні поїздки», - заявила вона.

США очолюють світову статистику щодо розповсюдження коронавірусу. З початку пандемії у країні захворіли більше 25 мільйонів осіб, понад 429 тисяч померли.

Загалом у світі станом на ранок 25 січня зафіксовано більше 99,7 млн випадків зараження коронавірусом, окрема 2 139 031 – летальних, одужали вже понад 71,7 млн осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus