USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Байден на сто днів призупинив депортацію зі США

21 Січня 2021 16:24
Нова адміністрація під керівництвом 46-го президента США Джо Байдена з 22 січня на сто днів призупинила всі депортації з країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Міністерство внутрішньої безпеки США (DHS).

Як зазначається, такий крок зроблений, «щоб забезпечити справедливу та ефективну систему імміграційного регулювання, орієнтовану на захист національної безпеки, прикордонної безпеки та громадської безпеки».

Крім того, призупинення депортації дозволить відомству спрямувати свої ресурси «на реагування на найактуальніші виклики, з якими стикаються Сполучені Штати».

Інформується, що тимчасова заборона депортації не включає осіб, яких підозрюють у тероризмі чи шпигунстві, або тих, що становлять загрозу національній безпеці.

Як повідомлялося раніше, у перший день на посаді президента Джо Байден скасував гучні рішення свого попередника Дональда Трампа. У перших підписаних документах йдеться, зокрема, про зупинку будівництва стіни на кордоні з Мексикою, повернення до ВООЗ і повернення до Паризької кліматичної угоди.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пілігрим Показати IP 21 Січня 2021 19:04
Го, бігом всі в США на бєжєнство подавати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus