USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байкер з Німеччини потрапив у ДТП в Ковелі

16 Червня 2017 11:16
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15 червня у Ковелі, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Так, 15 червня близько 17 години в чергову частину Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Володимирська та Варшавська у Ковелі трапилася ДТП за участю автомобіля «Volkswagen Passat», за кермом якого перебував 21-річний місцевий житель, та мотоцикла на іноземній реєстрації марки «Harley-Davidson Sportster» під керуванням 38-річного громадянина Німеччини.

Мотоцикліст внаслідок ДТП отримав травми і був доправлений до місцевої лікарні. Водій автомобіля не постраждав.

За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами,які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспорті засоби відправлено на спец майданчик відділу поліції. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 13 червня у Любомлі байкер із США, перебуваючи у колоні з іншими мотоциклістами, «проморгав» поворот і з’їхав з дороги. Наслідки аварії сумні: відкритий перелом лівого гомілкового суглобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 16 Червня 2017 11:35
шо новини то новини! де хто-звідки виїзджав, перевага в русі. А фото!? Плівка закінчилась!?
Світлана Показати IP 16 Червня 2017 12:53
Зазвичай в таких ситуаціях постійно невинні нещасні байкери, постійно чути обговорення про те, що ці учасники руху чи не найнезахищенні...вчора виїзжали з кордону по ділянці Ягодин-Ковель - слів немає одні емоції...їдуть попереду ці учасники руху як стадо, зайнявши дві полоси в одному напрямку зі швидкістю 60 км по трасі, і з однієї полоси як хочуть і коли захочуть переїзжають на іншу бо вони БАЙКЕРИ, ні з якої сторони їх опередити не могли бо була загроза, що можуть знову вискочити перед машиною... дзеркалами походу їм користуватись несолідно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus